Η Aliki Stroumpouli στο The Pop Up Project: Jungle Bells!

02/12/2019 • THE POP UP PROJECT

Η Aliki Stroumpouli, γλύπτρια [Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας ] και σχεδιάστρια κοσμημάτων [MA Royal College of Art London] σας καλωσορίζει στο The Pop up Project την Παρασκευή 6 & το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στην Κηφισιά.

Οι πρωτότυπες ιδέες και η τα ιδιαίτερα σχέδια είναι τα στοιχεία που κάνουν τη δουλειά της να ξεχωρίζει και να είναι αναγνωρίσιμη. Οι συλλογές της διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα, πωλητήρια μουσείων και γκαλερί, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και για 2 μέρες αποκλειστικά στο The Pop Up Project.

Αγαπημένα κλασικά σχέδιά της, όπως τα “Mon Oeil”, η σειρά με τα ασπρόμαυρα ματάκια που έχουμε λατρέψει όπως επίσης οι τελευταίες συλλογές της “Heartbomb” και “Snowflakes” σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε στον υπέροχο χώρο του Μουσείου Γουλανδρή στην Κηφισιά.
Την παράσταση θα κλέψει το γούρι που είναι must-have για το 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις σελίδες

Website: www.alikistroumpouli.com
instagram: aliki_stroumpouli_jewellery
facebook: Aliki Stroumpouli jewellery

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop Up Project: Jungle Bells, την Παρασκευή 6 & το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons