ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

How to be a Parisian wherever you are!

Σε απόλυτα Παριζιάνικη ατμόσφαιρα παρουσιάστηκε το βιβλίο των εκδόσεων BELL «Πως να είσαι Παριζιάνα όπου κι αν βρίσκεσαι» στο χώρο του Fashion Workshop.

pa4

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ

Οι Εκδόσεις BELL παρουσίασαν το νέο τους βιβλίο «Πως να είσαι Παριζιάνα όπου κι αν βρίσκεσαι» των Anne Berest, Audrey Diwan, Caroline de Maigret και Sophie Mas, το βιβλίο που περιγράφει με τόλμη και χιούμορ τα μυστικά μιας σύγχρονης Παριζιάνας και για το οποίο μίλησαν τρεις δημοφιλείς επαγγελματίες που γνωρίζουν τις Παριζιάνες όσο και οι ίδιες τον εαυτό τους: η Βίκυ Καγιά (top model), η Ντάντα Ιωαννίδου (ενδυματολόγος) και η Ελένη Παπαϊωάννου (δημοσιογράφος). Η συζήτηση που παρακολούθησε με πολύ ενδιαφέρον το γυναικείο κοινό και οι δημοσιογράφοι περιελάμβανε τα πάντα που αφορούν τη γυναίκα που διαθέτει παριζιάνικο στυλ: συμπεριφορά, μόδα, σχέσεις, μητρότητα, φιλία, επαγγελματική ζωή, αλλά και τις κακές τους συνήθειες.

pa1
Το ενδιαφέρον κορυφώθηκε όμως όταν σε ζωντανή σύνδεση με το Παρίσι, δύο από τις συγγραφείς του βιβλίου η Audrey Diwan και η Sophie Mas απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων: Ναυσικά Λαλιώτη (Antenna-Joy), Μαρίνα Τσικλητήρα (Real news, Woman’s look), Xριστίνα Μπίθα (Marie Claire, Cosmopolitan) και Ελένη Στασινοπούλου (Miss bloom). Οι δύο Γαλλίδες γεμάτες κέφι και πάθος μίλησαν για τo επιμελώς ατημέλητο look των Γαλλίδων, για τους άντρες, για τα ελαττώματά τους και για τα μυστικά της γοητείας της Παριζιάνας γυναίκας.

pa7

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ, ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΝΤΑΝΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

pa7a

 ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ

“How to be a Parisian wherever you are” των Anne Berest, Audrey Diwan, Caroline de Maigret, Sophie Mas

Βρίσκεσαι στην Αθήνα; Στη Θεσσαλονίκη; Στην Πάτρα; Στο νησί; Στο βουνό; Στην εξοχή; Και ποιος σου λέει ότι δεν μπορείς να είσαι Παριζιάνα όπου κι αν βρίσκεσαι –ακόμη κι αν γνωρίζεις το Παρίσι μόνο μέσα από τα βιβλία και τις ταινίες; Γιατί τα πάντα είναι θέμα στυλ, διάθεσης και…κακών συνηθειών! Σίγουρα θα αναρωτηθείς τι σημαίνει να είσαι Παριζιάνα. Για να πάρεις μια ιδέα, «η Παριζιάνα πιστεύει ότι είναι το απόλυτο πρότυπο. Είναι έτοιμη να γεμίσει τον πλανήτη με συμβουλές ζωής γράφοντας βιβλία και μπλογκ… Δε φοβάται το γήρας, δε φοβάται τίποτα, εκτός από τον ίδιο το φόβο… Διατηρεί τις μικρές της ατέλειες, τις οποίες και λατρεύει: είναι σημάδι ότι έχει δύναμη χαρακτήρα και ότι αισθάνεται όμορφη χωρίς να είναι τέλεια… Φτάνει πάντα καθυστερημένη… Δεν έχει την τσάντα που φωνάζει από μακριά τη μάρκα της… Δε φοράει εκείνο το χρυσό ρολόι που κοστίζει όσο ένα μεγάλο αυτοκίνητο…. Θέλει να λάμπει, αλλά μόνο χάρη στο πνεύμα της… Η Παριζιάνα φιλάει όπως κάνει και όλα τα υπόλοιπα πράγματα: κινηματογραφικά!»

 ΜΑΡΙΝΑ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΙΘΑ

ΜΑΡΙΝΑ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΙΘΑ

 ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

 ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΝΑΥΣΙΚΑ ΛΑΛΙΩΤΗ

ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΝΑΥΣΙΚΑ ΛΑΛΙΩΤΗ

pa2

Το διεθνές best seller “Πως να Είσαι Παριζιάνα Όπου κι αν Βρίσκεσαι” είναι ένα έξυπνο, αστείο και τολμηρό βιβλίο-οδηγός για τη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να απολαμβάνει τη ζωή με παριζιάνικο στυλ… πάντα και παντού.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!