ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Home is where the anchor drops…

Τα έγραφα και εγώ, τα πάντα για το dress code του Tweed Run. Και τι δεν έγραφα…Και για τα γιλέκα, και για τα κοτλέ, και για τα καρό, και για κάλτσες με τους ρόμβους, και για τραγιάσκες και παπιγιόν, και για brogues και για Clarks και για Barbour, και τι δεν έγραφα… Επίσημος Χορηγός του 3ου The Tweed Run Spetses το Fay’s Control, είναι να μην ενημερώσω για όλο το The Tweed Run Manual?
Δεν βαριέσαι…Με το λευκό μου Stutterheim , τα ριγέ πουλόβερ και τις άγκυρες και τους ναυτικούς μου κόμπους πήγα -και πάλι- τελικά.

A rough day at the sea is better than any day in the office... :)

A rough day at the sea is better than any day in the office…

Και να πεις πως δεν είχα…Και την τραγιάσκα μου είχα, και την πορφυρή grange ρεντιγκότα, όλα τα είχα…
Αλλά να….

ko3
Τα ανακάλυψα μία μέρα μόλις πριν φύγω για Σπέτσες και τα ερωτεύτηκα. Για φέτος το καλοκαίρι, η αυλαία του οποίου άνοιξε επισήμως το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο νησί! Για τον λαιμό και για τον καρπό μου, τα βρήκα στις κομψές βιτρίνες του Type Center στο Golden Hall, και τα ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή.

ko4

Το Ιωαννάκι είναι φίλη μου κολλητή, η Ιωάννα Μουτσίδη, λογικό ήταν να βάλω τα δυνατά μου και να την πείσω να τα φέρει στο The Pop Up Project ΙΙ που διοργανώνουμε το Σάββατο 4 Ιουνίου στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

ko6

Για όσες και για όσους -πρόκειται για φανταστική ιδέα και για αντρικό δώρο- όμως δεν μπορείτε να περιμένετε έως τότε, μπορείτε πάντα να τα βρείτε στο Type Center, και σε τιμή που δεν θα την πιστεύετε!!!

tr3a

You can’t change the ocean or the weather, no matter how hard you try, so it’s best to learn how to sail in all conditions…

error: Content is protected !!