ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Here C Comes x Liana Camba: Δύο κυρίες της μόδας ενώνουν τα σχέδιά τους!

Η αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας, Λιάνα Καμπά και η blogger, Here C Comes, κατά κόσμον Χρυσάνθη Κουρούπη, συναντήθηκαν για να πουν μια ιστορία από κοινού, να υφάνουν το μύθο του λαμπερού made in Greece με τον πιο στιλάτο τρόπο: μέσα από σύγχρονα, εντυπωσιακά πατρόν και εκλεκτά, καλοκαιρινά υφάσματα, πάνω από τα top που ορίζουν την πιο ζεστή και ηλιόλουστη εποχή του χρόνου.

«Η μόδα ήταν πάντα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και μια μεγάλη μου αγάπη. Ήταν τρόπος έκφρασης και από το 2014 ασχολούμαι με το blogging» λέει η Χρυσάνθη.

«Με την Λιάνα Καμπά γνωρίστηκα πριν δύο χρόνια και εκτιμώντας την δουλειά της αλλά και το γούστο της, η συνεργασία ήταν μονόδρομος. Όταν αποφάσισα να δημιουργήσω μια capsule συλλογή ο πρώτος άνθρωπος που απευθύνθηκα, χωρίς δεύτερη σκέψη, ήταν η Λιάνα. Η σκέψη ήταν να δημιουργήσουμε τα top που λείπουν από την ντουλάπα μας. Ρούχα εύκολα που μπορούν να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις, με πολλούς τρόπους, κολακεύουν το γυναικείο σώμα, είναι κομψά και ταυτόχρονα θηλυκά. Τα υφάσματα που χρησιμοποιήσαμε είναι όλα από φυτικές ίνες -μιας και οι δύο έχουμε οικολογικές ανησυχίες-, και η χρωματική παλέτα είναι γήινη χωρίς να λείπουν το λευκό και το μαύρο».

«Το λινό είναι ένα ύφασμα που ταιριάζει στο ελληνικό καλοκαίρι και στη δική μου αισθητική» συμπληρώνει η Λιάνα Καμπά. «Είναι ένα αβρό, ραφινάτο, φίνο υλικό, που αφήνει τη δροσιά να περάσει, που αγγίζει το σώμα με σεβασμό, που αναδεικνύει την έννοια της ταυτότητας και των προσωπικών επιλογών».

Τα μεγάλα μανίκια, ο ένας ώμος, η θηλυκή μονοχρωμία που φλερτάρει με τις αποχρώσεις της φύσης και του θέρους, το «έξυπνο» εκάι ή το σοφιστικέ γαλαζοπράσσινο, όλα συνθέτουν μια σειρά top με χαρακτήρα.

Αυτή η σειρά καλοκαιρινών top δια χειρός Λιάνας Καμπά και Χρυσάνθης Κουρούπη θα ντύσει τις μέρες μας και -κυρίως- τις νύχτες μας.

error: Content is protected !!