ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Haute Couture & Afternoon Tea για την προστασία των Θαλάσσιων Χελωνών

Tο MEDASSET, o Mεσογειακός Σύνδεσμος για τη Σωτηρία των Θαλάσσιων Χελωνών, διοργάνωσε το ετήσιο απογευματινό του τσάι στο Ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza για την ενίσχυση του έργου του. Στην εκδήλωση ήταν προσκεκλημένοι μακροχρόνιοι υποστηρικτές και φίλοι της οργάνωσης, ενώ χορηγός ήταν ο κύριος Βαρδής Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

xel1a

xel1

xel2

xel3

Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι δημιουργίες υψηλής ραπτικής του  Vassilis Emmanuel Zoulias, και όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του MEDASSET για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας και των βιοτόπων της σε όλη τη Μεσόγειο.

xelCOVER

xel5

xel6

xel7

Vassilis Zoulias - Old Athens Resort '16 Women in Mykonos through the decades με τη Λίλη Βενιζέλου και τον Γιώργο Παππά, CEO της εταιρίας Dimstel

It’s good to know:
To MEDASSET ιδρύθηκε στην Αγγλία το 1988. Είναι διεθνής περιβαλλοντική ΜΚΟ και εταιρία περιορισμένης κατ’ εγγύησης, μόνιμο μέλος- παρατηρητής της Σύμβασης της Βέρνης, στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Συνεργάζεται στενά με το MEDASSET Ελλάς, ένα Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 1993 και είναι εταίρος στο Μεσογειακό Σχέδιο Δράσης του Περιβαλλοντικού Προγράμματος του ΟΗΕ (UNEP/MAP). Οι δυο οργανισμοί έχουν κοινούς στόχους, όπως είναι η μελέτη και η προστασία των θαλάσσιων χελωνών και των βιοτόπων τους σε όλη τη Μεσόγειο. Οι στόχοι επιτυγχάνονται μέσω επιστημονικής έρευνας, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, άσκησης πίεσης σε σχετικούς φορείς και ευαισθητοποίησης του κοινού.

error: Content is protected !!