ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Hats off… στον Λάκη Γαβαλά!

Hats off… Στον Λάκη Γαβαλά και τα i-D Concept Stores που παρουσίασαν μοναδικά καπέλα δια χειρός Lakis Gavalas, στο #iDAthens στο Κολωνάκι, με μια βιτρίνα που ο ίδιος επιμελήθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο χώρο.
Ο Lakis Gavalas του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί με την μόδα, κάνει για άλλη μια φορά αισθητή την παρουσία του στο χώρο, σχεδιάζοντας μια σειρά από καπέλα σε συνεργασία μετην Κατερίνα Καρούσου. Όντας ο ίδιος μεγάλος λάτρης και συλλέκτης καπέλων και μετά απόπολλές περιηγήσεις του στα ατελιέ των Philip Treacy, Marie Mercie και Stephen Jones, εμπνεύστηκε την δική του σειρά από γυναικεία και αντρικά καπέλα.

KATΕΡΙΝΑ ΚΑΡΟΥΖΟΥ

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

Τα καπέλα της σειράς του Lakis Gavalas ξεχωρίζουν για την κομψότητα, την ιδιομορφία και την εκκεντρική νότα που μόνο αυτός ξέρει να προσθέτει σωστά σε μια καθημερινή εμφάνιση. Τα σχήματα και σχέδια ποικίλλουν σε ψηλά, χαμηλά, unisex, με σχέδια που πραγματικά κάνουν την διαφορά δίνοντας την επιλογή συνθετικών μαλλιών που κουμπώνουν στα καπέλα με velcro. Στυλ, αισθητική και άποψη στην μόδα σημαίνει χρήση του σωστού καπέλου.

ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΕΡΟΥ, HΡΩ ΚΟΒΑ, KATΕΡΙΝΑ ΚΑΡΟΥΖΟΥ

Φίλοι, γνωστοί, δημοσιογράφοι και φυσικά η οικογένεια του σχεδιαστή μιλούσαν και γελούσαν δοκιμάζοντας floppy hats, casquet hats, cloche hats και turban hats από την συλλογή που λανσάρεται στην αγορά τον Μάιο του 2019, φέροντας την υπογραφή του Λάκη Γαβαλά και την εγγύηση ποιότητας της Κατερίνας Καρούσου.

ΝΟΤΑ ΓΑΒΑΛΑ, ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΓΑΒΑΛΑ

ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΠΡΙΛΗ

ΑΛΕΞ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ, DINO MARCHETTI, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑΔΟΥ, ΛΙΑ ΜΠΑΡΟΛΑ

ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΟΥΜΗΣ

ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΑΜΟΝΑ ΒΛΑΝΤΗ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΤΖΕΤΖΟΣ

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ, ΙΩ ΤΣΙΡΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΛΜΠΑΣΗΣ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!