ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Hard Rock Cafe Athens για τον αγώνα κατά του καρκίνου του Μαστού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στον ιδιαίτερο χώρο του Hard Rock Cafe Athens (Αδριανού 52, Μοναστηράκι), η εκδήλωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», για την ενημέρωση των δημοσιογράφων σχετικά με τον Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου ενάντια στον καρκίνο του μαστού Greece Race for the Cure®, που θα πραγματοποιηθεί για 8η συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, στο Ζάππειο.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον Αγώνα καθώς και για το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», που επί σειρά ετών στηρίζει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού και ενθαρρύνει όλους μας να συνεισφέρουμε στο έργο του, με σκοπό να γίνουν ακόμα περισσότερες οι «survivors». Η Πρόεδρος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», κα. Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε η γνωστή παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη, η οποία τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκεται αδιάκοπα στο πλευρό του Greece Race for the Cure®, στηρίζοντας με την πηγαία ενέργειά της τον αγώνα του Συλλόγου. Η ίδια εμβάθυνε στη συμβολική σημασία του αγώνα, υπογράμμισε τη σημαντικότητα της διοργάνωσης του Greece Race for the Cure®, ως όχημα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης και έδωσε συμβουλές σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να συνεισφέρει στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Μαίρη Συνατσάκη, Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου

Μαίρη Συνατσάκη, Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου

Με moto το “Love All, Serve All” αλλά και το “Save the Planet”, το Hard Rock International συνδέεται ανέκαθεν και με μεγάλη αφοσίωση, με ένα ευρύ φάσμα φιλανθρωπικών δράσεων, ενισχύοντας το έργο των τοπικών κοινοτήτων. Στηρίζοντας λοιπόν τον αγώνα, το Hard Rock Cafe Athens αποτελεί και φέτος σημείο εγγραφής των συμμετοχών για το Greece Race for the Cure®.

Το Greece Race for the Cure ® αποτελεί πλέον τον πιο δημοφιλή αγώνα με στόχο την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη, ενώ είναι το μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 90.000 συμμετοχές σε όλη την ιστορία της διοργάνωσης. Κάθε χρόνο γυναίκες, άνδρες και παιδιά ενώνονται για μία ημέρα στον συμβολικό Αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, συμμετέχοντας έτσι σε μία μεγάλη γιορτή με σύνθημα το θάρρος, τη δύναμη και την ελπίδα για ζωή.

error: Content is protected !!