ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Happy Valentine's Day! Μόλις κέρδισες το Kensinghton Necklace της Vanile on the Rock!

Καλημέρα αγαπημένες! Σήμερα το πρωί, με το που άνοιξα τα μάτια μου, δέχτηκα το πιο τρυφερό φιλί του κόσμου, αυτό της κόρης μου, μαζί με μία πελώρια αγκαλιά και μία πολύχρωμη κάρτα γεμάτη υπέροχα λόγια και κόκκινες καρδιές! Αν είναι να ξυπνάω έτσι, πραγματικά τον λατρεύω αυτόν τον τύπο, τον Βαλεντίνο…
Anyways, επειδή σε όλα τα σπίτια κάπως έτσι ξύπνησαν οι μανούλες σήμερα (για τους ερωτευμένους δεν ξέρω 🙂 ), και είμαι σίγουρη πως τα social media θα γεμίσουν παιδικές ζωγραφιές (ναι αυτός ο Άγιος για κάποιον λόγο όσο ενοχλεί τους ενήλικες τόσο ενθουσιάζει τους ανήλικες), εύχομαι να περάσουμε όλοι μία όμορφη Κυριακή, γεμάτη αγκαλιές και φιλιά και λόγια αγάπης, και όλα όσα θέλουμε, και ακόμα περισσότερα!

Το Fay’s Control από την μεριά του, μόλις ολοκλήρωσε τον διαγωνισμό για το Kensinghton Necklace σε ruby achatis και επιχρυσωμένο αιματίτη που σχεδίασε η αγαπημένη μου Βανέσσα Γερουλάνου για την Vanile on the Rock, και τυχερή μας αναγνώστρια αναδείχθηκε η….

vale cove

Αθηνά Λάβδα!

Συγχαρητήρια Αθηνά, να είσαι κάθε μέρα τυχερή!!!

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να στείλεις τα στοιχεία σου σε inbox message εδώ, και το κόσμημα σου θα σου αποσταλεί το συντομότερο δυνατό!

Happy Valentine! Enjoy your day!!!xxx

error: Content is protected !!