ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Happy, happy, happy: Τo Poseidonion Grand Hotel βραβεύτηκε ως το καλύτερο Classic Boutique ξενοδοχείο στον κόσμο!!!

Διεθνής διάκριση για το Poseidonion Grand Hotel με τα βραβεία “World’s Best Classic Boutique Hotel”  και ”Europe’s Best Classic Boutique Hotel”

Το ομορφότερο βραβείο για το ομορφότερο και καλύτερο ξενοδοχείου του κόσμου!!!

Το ομορφότερο βραβείο για το ομορφότερο και καλύτερο ξενοδοχείου του κόσμου!!!

Δύο διεθνείς βραβεύσεις απέσπασε το Poseidonion Grand Hotel κατακτώντας τον τίτλο του “World’s Best Classic Boutique Hotel” και ”Europe’s Best Classic Boutique Hotel” από το θεσμό των World Boutique Hotel Awards, από τον οποίο λαμβάνει διάκριση για 3η συνεχόμενη χρονιά. Το ξενοδοχείο βραβεύτηκε για την κλασσική και διακριτική του κομψότητα που αναδείχθηκε με σεβασμό στην ιστορία και την αισθητική του και που το καθιστά εδώ και 100 χρόνια κόσμημα αρχιτεκτονικής φινέτσας και σύμβολο κλασσικής ομορφιάς στην πλατεία Ποσειδωνίου στις Σπέτσες.

Κόσμημα αρχιτεκτονικής φινέτσας και σύμβολο κλασσικής ομορφιάς...

Κόσμημα αρχιτεκτονικής φινέτσας και σύμβολο κλασσικής ομορφιάς…

Οι συγκεκριμένες διακρίσεις έχουν ακόμη μεγαλύτερη σημασία φέτος για το ξενοδοχείο, καθώς γιορτάζει 100 χρόνια από την ίδρυση του. Το Poseidonion Grand Hotel, εδώ και έναν αιώνα υποδέχεται τους επισκέπτες του με την ίδια απλότητα, τη σπιτική αύρα αλλά και την αυθεντική φιλοξενία που αρμόζει στη χώρα που τη γέννησε. Το ξενοδοχείο δεν βραβεύτηκε μόνο για την κλασσική του αισθητική αλλά και για το συνολικό περιβάλλον, την αίσθηση της προσωπικής φιλοξενίας, την εξαιρετική εμπειρία των θεραπειών Spa και την όλη φιλικότητα, την οικειότητα και την άνεση που προσφέρει στη χαλάρωση και αναψυχή των επισκεπτών του.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της λαμπρής τελετής που έλαβε μέρος στο ξενοδοχείο Montcalm, στο Λονδίνο. Το βραβείο παρέλαβε για το Poseidonion Grand Hotel ο κ. Εμμανουήλ Βορδώνης, Πρόεδρος της Πρωτοβουλίας Σπετσών Α.Ε., του φορέα που ανέλαβε την αναγέννηση του ξενοδοχείου τόσο όσο αφορά το κτίριο αλλά και την διαχείριση και επάξια ανάδειξη του ιστορικού ξενοδοχείου στη σύγχρονη εποχή.

Εμμανουήλ Βορδώνης

Εμμανουήλ Βορδώνης

Η εκδήλωση αποτέλεσε την αφορμή για τη συνάντηση ανθρώπων γεμάτων ενθουσιασμό και αγάπη για το θεσμό της φιλοξενίας που υπηρετούν με αφοσίωση καθημερινά μέσω των ξενοδοχείων τους. Με την ευκαιρία αυτή, ο καθένας μοιράστηκε την ιστορία που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία του κάθε boutique ξενοδοχείου. Έτσι, δόθηκε μια άλλη διάσταση στην έννοια του όρου “boutique hotel”, ξεπερνώντας κατά πολύ το “μικρό” και το “πολυτελές” για να εξελιχθεί στο μοναδικό προϊόν του πάθους του εμπνευστή του, δημιουργώντας έτσι μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στον επισκέπτη. Μέσω του κοινού παρονομαστή που συνδέει τους συμμετέχοντες, προέκυψαν συζητήσεις για τη δημιουργία μιας μικρής αδελφότητας  που μέσα στο ευρύτερο περιβάλλον του τουρισμού θα διοργανώνει συναντήσεις για την ανταλλαγή εμπειριών με σκοπό την καλλιέργεια και τη συνολική βελτίωση και εξέλιξη του θεσμού της φιλοξενίας μέσω του ιδιαίτερου και ξεχωριστού χαρακτήρα που έχουν τα boutique ξενοδοχεία. Σε αυτό το πλαίσιο, η πρόσκληση  για την πρώτη συνάντηση στο Ποσειδώνιο μέσα στο 2015 έγινε θερμά αποδεκτή, από την πλειοψηφία.

Η βράβευση ήρθε για να προστεθεί σε μια σειρά διακρίσεων που έχει λάβει το ξενοδοχείο τα τελευταία χρόνια μεταξύ των οποίων τα βραβεία “World’s Best Classic Boutique Hotel 2012”, “Europe’s Best Boutique Hotel 2013” από τα World Boutique Hotel Awards, “Best Small Hotel Greece”, “Best Hotel Architecture Greece” και “Best Hotel Architecture Europe” για το 2012 από τα International Hotel Awards. Πιο πρόσφατη διάκριση υπήρξε η βράβευση για την καλύτερη χρήση social media στην Ελλάδα στον τομέα Travel / Hospitality όπου το ξενοδοχείο έλαβε το χάλκινο βραβείο από τα Social Media Awards 2014.

Συγχαρητήρια και πάντα τέτοια!!!! 

error: Content is protected !!