ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Happy birthday Antoinetta Koutsouradi!

Ένα κορίτσι σαν και εμένα, με τον δικό μου τρόπο ζωής, με τα δικά μου ενδιαφέροντα και την κοινωνική και επαγγελματική μου ζωή, μετά από όλα όσα έχω τόσα χρόνια διοργανώσει και όλα όσα ονειρεύομαι να έρθουν, δεν θα μπορούσε, μια από τις καλύτερες μου φίλες, να έχει γίνει η florist μου, right? Ε ναι. Οπότε λογικό είναι, για μία από τις πιο παλιές συνεργασίες αυτού του blog που πριν μία εβδομάδα έκλεισε τα δέκα του χρόνια, αυτή με το flower shop της Αντουανέτας Κουτσουράδη, να έχει εξελιχθεί σε μία βαθιά σχέση σεβασμού και αγάπης. Και μιας και μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας -που εύλογα εξελίχθηκε σε φιλία- μόλις πριν λίγες ημέρες συνειδητοποιήσαμε πως το flower shop Antoinetta Koutsouradi και το blog Fay’s Control, έχουν την ίδια ημέρα γενέθλια, δεν θα μπορούσα να μην είμαι και από τις πρώτες, που έσπευσα να παραβρεθώ στο γενέθλιο γεύμα που μας κάλεσαν οι αγαπημένοι μου Γιώργος και Αντουανέτα Κουτσουράδη, στο 1902 Old House, για να τους ευχηθώ , όλα τα ομορφότερα και τα ολάνθιστα, μπροστά τους να είναι!

Το αγαπημένο μου ανθοπωλείο στο δεύτερο νούμερο της Κυριαζή, στην Κηφισιά. Και τι δεν έχουμε δημιουργήσει παρέα, και τι δεν έχουμε εμπνευστεί και πραγματοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια!

Happy 10 years αγαπημένοι μου, και τα 20 χρόνια και τα 30, μαζί να τα γιορτάσουμε!

Αντουανέτα Κουτσουράδη

Follow me…

Η τραπεζαρία, επιμελημένη από την ίδια, για να υποδεχθεί τις καλεσμένες της, στο Χριστουγεννιάτικο γεύμα για την επέτειο των 10 χρόνων του flower shop Antoinetta Koutsouradi

Το υπέροχο Γούρι της Αντουανέτας για τη νέα χρονιά, το οποίο εμπνεύστηκε και δημιούργησε, θωρακίζοντας τον βολβό μίας Αμαρυλλίδας, έτσι ώστε το 2023 να ανθίσει για εμάς και τους αγαπημένους μας! Genius!

Για να ανθίσει τη Νέα Χρονιά!

Γιώργος και Αντουανέτα Κουτσουράδη

Λίλλυ Γαλλή, Ευφροσύνη Πολυζώη, Αντουανέτα Κουτσουράδη, Χριστίνα Μαλλάκη -aka Countess Wilhelmina-

Αντουανέτα Κουτσουράδη, Δώρα Κατσικογιάννη

Μαρία Χατζοπούλου, Γιώργος Κουτσουράδης

Εύη Φέτση, Φαίη Μπέη

Λίλλυ Γαλλή, Αντουανέτα Κουτσουράδη

Χριστίνα Μαλλάκη, Νικόλ Μαργέτη

Λια Μπαρόλα, Φαίη Μπέη, Ανθή Αβραμέα

Χριστίνα Μαλλάκη, Μαρία Χατζοπούλου

Ανθή Αβραμέα, Αντουανέτα Κουτσουράδη

Η ιδιοκτήτρια του Πύργου Πετρέζα Δήμητρα Μπέλμπα με την Εύη Φέτση -aka Blond Confusion-

Νικόλ Μαργέτη, Αντουανέτα Κουτσουράδη, Δήμητρα Μπέλμπα, Μαρία Τραυλού

Ευχές και χαμόγελα για όλα τα καλύτερα που θα’ρθουν!

Χρόνια πολλά αγαπημένη μου! Όλα τα πιο ολάνθιστα μπροστά σου να’ναι!

Φωτογραφίες: Panos Smyrniotis

error: Content is protected !!