
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το cocktail party για τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας του εστιατορίου Spiros & Vasilis, ενός διαχρονικού σημείου αναφοράς στη γαλλική κουζίνα στην Αθήνα.

Η δεξίωση έλαβε χώρα στον καταπράσινο κήπο του εστιατορίου, όπου εκλεκτοί φίλοι, πελάτες, εκπρόσωποι των media και συνεργάτες απόλαυσαν μία ιδιαίτερη “Apéro” βραδιά. Στη γαστρονομική αυτή εμπειρία, συνδυάστηκαν επιλεγμένα ελληνικά κρασιά με εκλεπτυσμένα γαλλικά εδέσματα, όπως Tartare, Foiegras, SalmonBlinis, SaintJacques, TetedeMoine και άλλα εκλεκτά πιάτα.




Ο σεφ, Δημήτρης Φύτρος, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι του εστιατορίου για περισσότερα από 30 χρόνια, φρόντισε να δημιουργήσει πιάτα που αναδείκνυαν τη γαστρονομική κληρονομιά του Spiros & Vasilis , με σεβασμό στην παράδοση και την ποιότητα που το χαρακτηρίζουν.


Ο χώρος ζωντάνεψε με τη γαλλική παράδοση και τη ζεστή ατμόσφαιρα που το θρυλικό εστιατόριο καλλιεργεί με αγάπη και φροντίδα από το 1974.




It’s good to know: Στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 χρόνων λειτουργίας του, το εστιατόριο SPIROS & VASILIS στηρίζει το Ίδρυμα Έλενα Ηλιοπούλου Γιαμά – Έρευνα & Υποτροφίες για τη Θεραπεία και Πρόληψη του Καρκίνου. Με κάθε παραγγελία του διάσημου πιάτου Πάπια με πορτοκάλι και Grand Marnier («Magret de canard à l’orangeet Grand Marnier»), το εστιατόριο δωρίζει 1,00€ στο Ίδρυμα.










Φωτογραφίες: Studio Panoulis