ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Happy 10th birthday Caroline Svedbom!

Το εντυπωσιακό birthday party για την επέτειο των δέκα χρόνων του brand Caroline Svedbom ήταν γεμάτο χρώμα και καλοκαιρινή διάθεση.

Με αφορμή την επέτειο των δέκα χρόνων, η σχεδιάστρια των εντυπωσιακών κοσμημάτων, Caroline Svedbom, σε συνεργασία με το MM Showroom, που αντιπροσωπεύει το brand, πραγματοποίησαν την παρουσίαση του ομώνυμου brand, στην οποία η συλλογές SS23’ και resort έλαμψαν μέσα στην φωτεινή αίθουσα του ξενοδοχείου SAY στην Κηφισιά.

Το brand Caroline Svedbom ξεκίνησε το 2013 στην Σουηδία, χώρα καταγωγής της σχεδιάστριας, με στόχο οι δημιουργίες του να δώσουν «χρώμα» στις γυναίκες κάθε ηλικίας.

Η σχεδιάστρια λόγω της μεγάλης αγάπη της για την χώρα μας επέλεξε τα χειροποίητα κοσμήματα της, να παίρνουν μορφή σε ένα οικογενειακό στούντιο στην Ελλάδα, όπου οι εξειδικευμένοι τεχνίτες δίνουν προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε κομμάτι δεν είναι μόνο μοναδικό, αλλά και υψηλής ποιότητας.

ΑΛΙΚΗ ΔΡΑΚΟΥΛΗ & ΖΩΗ ΔΡΑΚΟΥΛΗ της ACT & REACT, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΤΙΝΑ ΜΕΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Τα κοσμήματα είναι κατασκευασμένα με ημιπολύτιμα κρύσταλλα από την Αυστρία, ενώ η βάση τους αποτελείται από ακατέργαστο ορείχαλκο, με διπλή επίστρωση 18K χρυσού ή ρόδιου.

Εξειδικευμένος τεχνίτης παρουσίαζε live στους καλεσμένους, την ημέρα του party, μέρος της παραγωγικής διαδικασίας.

Συμπρωταγωνιστές της παρουσίασης ήταν οι λαμπεροί καλεσμένοι, εκπρόσωποι από τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα, celebrities και influencers που παρευρέθηκαν στο rooftop του SAY στο Κεφαλάρι, έχοντας την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα εντυπωσιακά κοσμήματα αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τη Σουηδή σχεδιάστρια, η οποία περνάει όλο και περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

KELSEY WEIER, MARY VITINAROS

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!