ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Happiness is a Good Hair Summer!

Late July πλέον και κάποιοι βρίσκεστε ήδη σε μέρη διακοπών μαγικά -ή αν μη τι άλλο σε κάποιο οικογενειακό εξοχικό-, κάποιοι άλλοι ετοιμαζόμαστε για το δικό μας καλοκαίρι, ενώ και οι τελευταίοι εναπομείναντες θα αναχωρήσουν σε λιγότερο από έναν μήνα για τις δικές τους διαδρομές. Κοίτα να δεις, πότε λέγαμε “καλό καλοκαίρι” και πότε συζητάμε κιόλας για τους τελευταίους που έμειναν στις μεγαλουπόλεις… Φευ, με αυτά και με τα άλλα και με τα άλλα, με τα Σαββατοκύριακα μας από νησί σε νησί, με κάποιες κλεμμένες καθημερινές, με μερικούς καύσωνες ανυπόφορους αλλά και με άλλες λυτρωτικές ανάσες δροσιάς, τελειώνει και ο Ιούλιος.
Και καθώς ετοιμάζομαι και εγώ για την δική μου πολυαναμενόμενη μετακόμιση στο νησί, έως ότου ανοίξουν τα σχολεία, είναι οι μέρες που προετοιμάζω και το beauty routine των διακοπών. Που ξεκινάει από τα μαλλιά, φυσικά.
OK! Tο ξέρετε, το ξέρουμε, η περιποίηση των μαλλιών μας δεν πρέπει και δεν σταματάει ποτέ, πόσω μάλλον κατά την διάρκεια των διακοπών, που πρέπει να φροντίσουμε ακόμη περισσότερο το χρώμα και την υγεία τους, με την πολύτιμη βοήθεια της αγαπημένης σειράς Reflection της Kérastase! H νέα Reflection έχει UV φίλτρα και προσωπικά την θεωρώ την καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι.

Το σαμπουάν καταπολεμά το ξεθώριασμα του χρώματος και το προστατεύει έως και για 40 ημέρες, ενώ
διατηρεί τη λάμψη για αποτέλεσμα καθρεφτισμού έως και για 40 ημέρες και θρέφει την τρίχα, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά & ελαστικά. Η μάσκα διατηρεί τη λάμψη για αποτέλεσμα καθρεφτισμού έως και για 40 ημέρες, και θρέφει την τρίχα, χωρίς να την βαραίνει. Love them!

Το Bain Chromatique είναι ένα σαμπουάν προστασίας του χρώματος για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά. Η δράση του διατηρεί το χρώμα και τελειοποιεί την υφή των μαλλιών.

Η Masque Chromatique είναι μια μάσκα προστασίας για λεπτά, ευαισθητοποιημένα βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά. Θρέφει την τρίχα σε βάθος, χωρίς να την βαραίνει. Προστατεύει και ενισχύει την ένταση του χρώματος.

Όσο κι αν αγαπάω το καλοκαίρι, η αλήθεια είναι πως όσο ξεκουράζω τα μαλλιά μου από τα κομμωτήρια και τα σεσουάρ, τόσο ταλαιπωρούνται από τον ήλιο, το αλάτι και -even worst- το χλώριο της πισίνας. Οπότε ναι, λίγο μόλις πριν φύγω για τις δικές μου μεγάλες διακοπές, προμηθεύομαι όλη την νέα σειρά Reflection της Kérastase, κλείνω και ένα μεγάααλο ραντεβού στο κομμωτήριο για ένα απολαυστικό Hair Spa Treatment, και ξεκινάω τις ανέμελες διακοπές μου!


Stay tuned, θα σας πάρω μαζί μου μεθαύριο στο κομμωτήριο για να ζήσουμε παρέα την εμπειρία του Hair Spa Treatment της Kérastase…

error: Content is protected !!