ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Halloween party στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»!

Μια ξεχωριστή έκπληξη περίμενε χθες το απόγευμα τα παιδιά και τους γονείς που φιλοξενούνται στον Ξενώνα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ». Ένα Halloween party!

Μία… κολοκύθα χάρμα οφθαλμών, δημιουργία των «διακοσμητών» του Halloween party!

Η ιδέα και η πρωτοβουλία για τη διοργάνωσή του ήταν της κυρίας Mary Pyatt, συζύγου του Αμερικανού Πρέσβη στην Αθήνα κυρίου Geoffrey R. Pyatt, που έδωσε έτσι την ευκαιρία στα παιδιά του Ξενώνα να γνωρίσουν αυτό το ιδιαίτερο αμερικανικό έθιμο και να διασκεδάσουν με την καρδιά τους.

Ο Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα κύριος Geoffrey R. Pyatt, η σύζυγός του κυρία Mary Pyatt, η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κύριος Μανώλης Παπασάββας κι ένα παιδί του Ξενώνα.

Η κυρία Pyatt με πολλή αγάπη και ενθουσιασμό, μαζί με μέλη της Πρεσβείας, την διευθύντρια του Ξενώνα, κυρία Άννα Παναγοπούλου, όλο το προσωπικό του Ξενώνα και τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα, επιμελήθηκαν τη διακόσμηση και προετοίμασαν τα παιχνίδια για το party, που περιλάμβανε επίσης λιχουδιές, χειροτεχνίες, πολύ χορό και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η κυρία Mary Pyatt, η κυρία Άννα Παναγοπούλου, ο κύριος Δημήτρης Νάνης και μέλη της Πρεσβείας των H.Π.Α. στην Ελλάδα.

Η κυρία Mary Pyatt, η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η κυρία Άννα Παναγοπούλου, μέλη της Πρεσβείας των H.Π.Α. στην Ελλάδα, μέλη του προσωπικού του Ξενώνα και γονείς παιδιών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα.

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη βάζει τη δική της πινελιά στις χειροποίητες δημιουργίες του Halloween party.

Σε ανάμνηση αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης τα παιδιά του Ξενώνα πρόσφεραν στην κυρία Pyatt μια χειροποίητη κάρτα και ένα πανέμορφο φυτό μέσα σε ένα κασπό που είχαν ζωγραφίσει τα ίδια.

Photo Credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!