ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Zeus + Δione για την Action Aid, με στόχο τη στήριξη των γυναικών προσφύγων!

Από τις αρχές του 2015 περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες έχουν φτάσει στην Ελλάδα. Η πλειονότητα από αυτούς προέρχεται από εμπόλεμες περιοχές όπως η Συρία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ, που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον πόλεμο, τη βία και τις διώξεις συνολικά. Έχουν διακινδυνεύσει τη ζωή τους για να διασχίσουν τη Μεσόγειο και άλλες επικίνδυνες διόδους για την αναζήτηση ασφάλειας στην Ευρώπη.

Η Zeus + Δione σε συνεργασία με την ActionAid Hellas ξεκίνησε μια παγκόσμια πρωτοβουλία με στόχο τη στήριξη των γυναικών προσφύγων, μέσω της αύξησης των πακέτων πρώτης ανάγκης με είδη προσωπικής υγιεινής που διανέμονται στη Λέσβο, στα Κέντρα Ημέρας της ActionAid για τις γυναίκες και τα μωρά τους.
Για το σκοπό αυτό, η Zeus + Δione έχει σχεδιάσει ένα μενταγιόν σε χρυσό και ασήμι καθώς και ένα βραχιόλι που απεικονίζει δύο μικρά παιδιά που κρατούν έναν Ήλιο, τον πλανήτη – σύμβολο που πρωταγωνιστεί σε όλους τους πολιτισμούς.

12885878_10154823408904408_8954050513284869867_o

Για κάθε προϊόν που πωλείται, το συνολικό κέρδος θα διατίθεται στην ActionAid.

Βασικός στόχος της Ζeus + Δione είναι να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερους που θα συνεισφέρουν οικονομικά και θα υποστηρίξουν την προσπάθεια, ώστε να υπάρξει ανακούφιση της ζωής των προσφύγων στο διάστημα διαμονής τους στην Ελλάδα.

Με την αγορά ενός προϊόντος, στηρίζετε τους πιο πρόσφυγες, τις γυναίκες και τα παιδιά και συμβάλλετε στη διανομή, στη Λέσβο, περισσότερων πακέτων με είδη πρώτης ανάγκης.

Με την συνεισφορά σας, συνεργάζεστε με την ActionAid Hellas για τη διασφάλιση και την κάλυψη των άμεσων αναγκών των προσφύγων.
­

error: Content is protected !!