ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Wings στο The Pop Up Project "Twinkle"!

Skinny charm!

Οι χειροποίητες high-end τσάντες από δέρμα πύθωνα της Wings ανανεώθηκαν με υπέροχα νέα σχέδια και κάνουν ντεμπούτο στο Pop Up Project «Twinkle».

Το πάθος για τα φυσικά, εξωτικά υλικά και τις τεχνικές επεξεργασίας αιώνων από τα βάθη της Ασίας, συναντά και πάλι τις δυτικές επιρροές στο design και το χρώμα σε ένα συναρπαστικό κράμα πολιτισμών και αισθητικών τάσεων. Η Σοφία Ανδριώτη φέτος εξερευνά σκληρές φόρμες που παραπέμπουν στις κλασικές τσάντες-φετίχ περασμένων δεκαετιών, και μια χρωματική παλέτα που κινείται σε πιο σκούρες αποχρώσεις. Λεπτομέρειες, όπως το αποσπώμενο cross body strap έχει δώσει στη νέα σειρά απίστευτη ευελιξία, επιτρέποντας τον εύκολο συνδυασμό της ίδιας τσάντας με διαφορετικά στυλ όλες τις ώρες: από το γραφείο με ένα κομψό ταγιέρ ή casual εμφανίσεις με jeans μέχρι τις πιο formal βραδινές εξόδους.

win1

Dark & Dramatic
Διατηρώντας το γνώριμο λιτό design και τη μοναδικότητα του δέρματος πύθωνα που αποτελούν σήμα κατατεθέν της Wings, τα νέα σχέδια υιοθετούν σκληρές φόρμες και ένταση στην χρωματική παλέτα τους. Η τάση για γεωμετρικές τσάντες, σαφή περιγράμματα, λεπτομέρειες από πλεκτό δέρμα nappa και διακοσμητικά στοιχεία, αναδεικνύεται με χρώματα που κινούνται από το κλασικό μαύρο και το χακί έως το super trendy γκρι και το μελιτζανί. Η αγαπημένη νεανική saddle bag επιστρέφει δυναμικά, ξεχωριστή θέση κρατούν οι ανανεωμένες tote bags, ενώ οι structured τσάντες μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους, κάποιες με αποσπώμενο strap, θα σας συνοδεύσουν παντού με άνεση και στυλ.

win2

Back to basics
Tα κρεμαστά πουγκιά και οι oversized μαλακές τσάντες ώμου από πύθωνα της σειράς Basic, επανέρχονται με νέα χρώματα διατηρώντας ανέπαφη τη γοητεία που τις κατατάσσει στα διαχρονικά πιο δημοφιλή σχέδια της Wings.

win3

So, brace yourself and let’s twinkle away!

The Pop Up Project
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου
από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ
Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας
Είσοδος Ελεύθερη

error: Content is protected !!