ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Wings στο «Christmas at the Pop up Project»!

Στο ατελιέ της Wings, ξετυλίγεται ένα ιδιαίτερο αφήγημα κομψότητας.

Μοναδικά αριστουργήματα από δέρμα πύθωνα δουλεμένα με φοβερή προσοχή στη λεπτομέρεια, αποτελούν κομμάτια ανεκτίμητης αξίας που θα φορεθούν για πολλά χρόνια. Με δέσμευση που υπερβαίνει τη μόδα, η δημιουργική διευθύντρια Σοφία Ανδριώτη πιστεύει πως η πιο βιώσιμη πράξη που μπορεί να κάνει ως σχεδιάστρια, είναι να δημιουργήσει κομμάτια με διάρκεια στο χρόνο. Κομμάτια που θα αγαπηθούν και θα μεταβιβαστούν από γενιά σε γενιά.

Στη Wings , η πολυτέλεια αποκτά ξεχωριστό, sustainable χαρακτήρα:

🌿 Περιορισμένες συλλογές που αγκαλιάζουν τη φιλοσοφία της αργής μόδας, και αποτελούν απόδραση από τη μαζικοποίηση του ομογενοποιημένου στυλ.

🌿 Επιλογή πρώτων υλών βάσει CITES. Δέρματα που προέρχονται από ελεγχόμενες και υπεύθυνες πηγές και αγκαλιάζουν τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης, με σεβασμό προς το περιβάλλον, διαφυλάσσοντας με αυτό τον τρόπο το είδος από την υπερεκμετάλλευση.

🌿 Δημιουργίες με afterlife. Κομμάτια της γκαρνταρόμπας που “ανακυκλώνονται”, περνώντας από γενιά σε γενιά, συμβάλλοντας στη προσπάθεια να μην πηγαίνει τίποτα χαμένο και μειώνοντας έτσι το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. 

🌿 Προϊόντα φτιαγμένα αποκλειστικά στο χέρι, από έμπειρους δεξιοτέχνες στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας έτσι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις και τοπικές κοινωνίες.

🌿 Το δέρμα των ερπετών έχει μεγάλη αντοχή στο χρόνο, ως φυσικό υλικό διασπάται σε βάθος χρόνου, καθιστώντας το μια πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με τα συνθετικά υλικά που μπορεί να χρειαστούν εκατοντάδες χρόνια για να διασπαστούν.

Luxury meets purpose αυτά τα Χριστούγεννα στο The Pop up Project με την Wings!

Ολοκληρωμένη τη συλλογή της Wings μπορείτε να τη βρείτε στο «Christmas at the Pop up Project», αυτή την Παρασκευή 8 & το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στην Κηφισιά και το Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο ballroom του King George, στο Σύνταγμα.

error: Content is protected !!