ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Βανέσσα Γερουλάνου και η νέα lifestyle συλλογή της VoR, στο The Pop Up Project!

Τα ιδιαίτερα κοσμήματα της Βανέσσας Γερουλάνου και τις συλλεκτικές συλλογές Vanile on the Rock, τα έχετε ξεχωρίσει και αγαπήσει τα τελευταία οκτώ χρόνια, τόσο μέσα από αυτές εδώ τις σελίδες του Fay’s Control -που τα προβάλει με κάθε ευκαιρία- όσο και από τα The Pop Up Projects, όπου κατέχει πάντα μία από τις πιο κομψές παρουσίες, σε μία διοργάνωση γεμάτη κομψές παρουσίες.


Τα κοσμήματα της, άλλα σε απόλυτα θηλυκές γραμμές και άλλα έντονα και επιβλητικά σαν άλλα γλυπτά, δημιουργούν τόσο σοφιστικέ όσο και casual chic εμφανίσεις στις πιο ενδιαφέρουσες γυναίκες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

My choice!

Τα λάτρεψα -στην κυριολεξία- από τν πρώτη στιγμή που τα είδα, και η ερώτηση της, ποιο χρώμα προτιμάω, το κίτρινο χρυσό, το ροζ χρυσό ή το ρόδιο, ακόμα να βρει απάντηση…. Το ένα είναι πιο όμορφο από το άλλο…

Αν και τα σχέδια στα κοσμήματα της Βανέσσας Γερουλάνου δεν επαναλαμβάνονται, είναι τόσο ευανάγνωστα, όσο και όλα τα σπουδαία έργα Τέχνης. Όταν τα αντικρύσεις, αναγνωρίζεις αμέσως την υπογραφή του δημιουργού…


Σε αυτό το The Pop Up Project όμως, η Βανέσσα Γερουλάνου εκτός από την AW/18-19 συλλογή Κοσμημάτων της, θα μας συστήσει για πρώτη φορά την ολοκαίνουργια lifestyle συλλογή που υπογράφει για το σπίτι.
Η γνωστή σχεδιάστρια, μας προτείνει τα ευφάνταστα σχέδια της στο Art de la Table, όπως rings για τις πετσέτες, chop sticks αλλά και name placements, στα τρία χαρακτηριστικά χρώματα του brand, χρυσό, ασήμι και ρόδιο.

Απόλυτα ολοκληρωμένες προτάσεις δώρων τόσο για το σπίτι μας, όσο και για τα καλέσματα των γιορτών.

Ολοκληρωμένες τις Συλλογές της VoR μπορείτε να τις βρείτε στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice”, για δύο ολόκληρες ημέρες, Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Spread the news & Join us xxx !

error: Content is protected !!