ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H The Line στο The Pop up Project Spring {exclusive} Edition!

Απλότητα, φινέτσα, διαχρονικότητα, είναι οι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν την The Line.

Οι απαιτήσεις της σημερινής καθημερινότητας είναι πολλές, οι ρυθμοί γρήγοροι και η σύγχρονη γυναίκα θέλει να είναι απλή αλλά ταυτόχρονα θηλυκή. Να δημιουργεί statement εμφανίσεις ανεπιτήδευτα. Να φοράει κομψά και λεπτεπίλεπτα κοσμήματα που δεν θα υστερούν όμως σε λάμψη!

Αυτή είναι η φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από τις δημιουργίες της The Line. Η συλλογή αποτελείται από minimal κοσμήματα σε διαχρονικές αλλά ταυτόχρονα μοντέρνες γραμμές που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Κοσμήματα που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, είτε μόνα τους, είτε μαζί, δημιουργώντας μοναδικούς συνδυασμούς.

Το ασήμι 925 σε δύο αποχρώσεις, χρυσή και ασημί, είτε μόνο του είτε σε συνύπαρξη με τις πέτρες ζιργκόν, δημιουργούν μοναδικά κοσμήματα που στόχο έχουν να αποτελέσουν τον πολύτιμο σύμμαχο της κάθε γυναίκας για φωτεινές και μοναδικές εμφανίσεις!

Η Δώρα Κατσικογιάννη με κοσμήματα από τη συλλογή της The Line.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop up Project Spring {exclusive} Edition, την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς. Σας περιμένουμε να επιλέξουμε όλοι μαζί τις ομορφότερες δημιουργίες της Άνοιξης και τα καλύτερα δώρα για αυτό το Πάσχα.
SPREAD THE NEWS & BRING YOUR FRIENDS!

error: Content is protected !!