ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Σοφία Μπεκατώρου Πρέσβης του Αθλητισμού για την HOPEgenesis!

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία HOPEgenesis, στο πλαίσιο της δράσης της με στόχο την ανατροπή του κλίματος της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, επιλέγει να ορίσει ως πρέσβεις της, καταξιωμένες Ελληνίδες γυναίκες από τους χώρους της πολιτικής, του πολιτισμού, της επιστήμης, του αθλητισμού, του επιχειρείν, των τεχνών, της δημοσιογραφίας-ενημέρωσης και της εκπαίδευσης. Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος της HOPEgenesis Δρ. Στέφανος Χανδακάς ανακήρυξε την δις Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου πρέσβη από τον χώρο του αθλητισμού.

ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΥΤΑΡΕΛΗ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΑΝΔΑΚΑΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

Στην κλειστή -λόγω συνθηκών- συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, παρουσία του κ. Σπύρου Καπράλου, μέλους της ΔΟΕ και Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο Δρ. Χανδακάς τόνισε: «Η αντιμετώπιση του προβλήματος της υπογεννητικότητας χρειάζεται συνέργειες και έχει ανάγκη από δυναμικές γυναίκες όλων των ιδιοτήτων. Η κα Σοφία Μπεκατώρου έχει αποδείξει με την πολυετή και εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία της στον τομέα του αθλητισμού ότι είναι μία γυναίκα που μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στο να μεταφέρουμε το μήνυμα μας».

ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

Ο κύριος Σπύρος Καπράλος από την πλευρά του επεσήμανε: «Οι Ολυμπιονίκες οφείλουν να είναι πρότυπα για την κοινωνία και να προσφέρουν σε αυτήν και κυρίως στη νέα γενιά. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επελέγη η Σοφία Μπεκατώρου, μια από τις πιο σπουδαίες αθλήτριες και προσωπικότητες στον χώρο του αθλητισμού, για να συμβάλλει στο σημαντικό έργο της HOPEgenesis». Η κα Σοφία Μπεκατώρου από την πλευρά της τόνισε πως η πρόσκληση της HOPEgenesis να συνδράμει με τις δυνάμεις της στο σπουδαίο έργο που επιτελεί, αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και ξεχωριστή ευθύνη.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!