ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Σίλια Κριθαριώτη & η Ρόη Αποστολοπούλου έλαμψαν στα British Fashion Awards!

Η διεθνώς αναγνωρισμένη σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη, βρέθηκε στα βραβεία μόδας του British Fashion Council και έκανε το Royal Albert Hall να λάμψει με τις δημιουργίες της!
Διάσημα μοντέλα και πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη βιομηχανία της μόδας αλλά και της μουσικής, βρέθηκαν στο πλάι της σχεδιάστριας φορώντας ρούχα από το ελληνικό ατελιέ της, σε μια από τις πιο λαμπερές βραδιές μόδας παγκοσμίως.
Συγκεκριμένα το ατελιέ έντυσε τους Sarah Harris, Sophie Goodwin, Marina & the Diamonds, Ρόη Αποστολοπούλου, Gabrielle Caunesil, Oliver Cheshire και τα supermodels Josephine Skriver, Ana Beatris Barros και Cindy Bruna, ενώ για πολλούς δεν ήταν η πρώτη φορά που επιλέγουν Celia Kritharioti Couture.

H πιο εντυπωσιακή από ποτέ Ρόη Αποστολοπούλου με τις Tess Daly, Elena Temnikova, Cindy Bruna, Σίλια Κριθαριώτη και Sarah Harris

Ανάμεσα στα άτομα που ακολούθησαν τη σχεδιάστρια είναι οι σημαντικές εκπρόσωποι του παγκόσμιου fashion τύπου, όπως η Sarah Harris, Fashion Feature Director της Βρετανικής Vogue, και η Sophie Goodwin, η οποία είχε δημιουργήσει μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες εικόνες με δημιουργίες του οίκου στο μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικό Tatler. Μάλιστα η fashion guru Sarah Harris, είχε επιλέξει να φορέσει Celia Kritharioti Couture στο πάρτι των Bafta Awards, και έχει παραβρεθεί σε επιδείξεις μόδας του οίκου.

Sarah Harris

Η ελληνικής καταγωγής rock star Marina & the Diamonds, δεν θα μπορούσε να λείπει, καθώς η ίδια λατρεύει τις δημιουργίες της σχεδιάστριας, ενώ την αποκαλεί “Greek sister”, δείχνοντας την οικειότητα που υπάρχει μεταξύ τους. Η νεαρή τραγουδίστρια είχε επιλέξει τον οίκο για μια από τις πρώτες εμφανίσεις της στα Brit Awards, αλλά και για την παγκόσμια περιοδεία της.

Olivier Cheshire

Τέλος, από τη λαμπερή παρέα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και αγγελάκια -αλλά και πρώην αγγελάκια- της Victoria’s Secret. Η Δανή Josephine Skriver, η Ana Beatris Barros, η Gabrielle Caunesil και το supermodel Cindy Bruna ξεχώρισαν με τις αστραφτερές δημιουργίες του οίκου, ενώ πρόσφατα η Cindy Bruna συμπεριλήφθηκε στις πιο καλοντυμένες στο after party του Victoria’s Secret show, φορώντας Celia Kritharioti Couture.

Gabrielle Caunesil

Η παρουσία του ελληνικού οίκου σε αυτήν την παγκόσμια γιορτή μόδας, δημιουργικότητας και πρωτοπορίας αποτελεί σημαντική διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Tο supermodel Cindy Bruna ξεχώρισε με αστραφτερή δημιουργία του οίκου

Josephine Skriver

Τα Fashion Awards του British Fashion Council, έχουν γίνει θεσμός τα τελευταία 29 χρόνια, με στόχο να τιμήσουν τους πρωταγωνιστές, όχι μόνο της βρετανικής μόδας, αλλά και όσους ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά στην παγκόσμια fashion σκηνή.

Congrats Celia!!! xxx

error: Content is protected !!