ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Salty Bag σε μια exclusive συνεργασία με το Yacht Club de Monaco!

Πιστή στο όραμα της για αναζήτηση πρωτοποριακών συνεργειών στο εξωτερικό, η ομάδα της Salty Bag με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει τη συνεργασία της με το καταξιωμένο ανά τον κόσμο Yacht Club de Monaco. Αποτέλεσμα αυτής της ενδιαφέρουσας «σύμπραξης» είναι η επανέκδοση των μοντέλων Le Marina, Le mini Marina και Cassiopi από την Classic series και της Kimolos από την Psarou series, σχεδιασμένες ειδικά και σε συλλεκτική έκδοση.

sb2
Το Yacht Club de Monaco, ενας από τους δραστήριους ναυτικούς ομίλους, όχι μόνο της Μεσογείου αλλά και παγκοσμίως, ιδρύθηκε το Μάιο του 1954 από τον Πρίγκιπα Ρενιέ III, ενώ το 1984 ανέλαβε πρόεδρος ο Πρίγκιπας Αλβέρτος ΙΙ. Πρόσφατα ανακαινισμένο από τον κορυφαίο αρχιτέκτονα Norman Foster, έχει υποδεχθεί κάποια από τα πιο πολυτελή σκάφη στο κόσμο, ενώ το έχουν επισκεφθεί προσωπικότητες όπως η Grace Kelly, ο Αριστοτέλης Ωνάσης και πολλοί άλλοι.

sb1
Ο Στρατής Ανδρεάδης, Chief Sails Officer της Salty Bag δήλωσε για τη συνεργασία: «Στο κλείσιμο μιας ιδιαίτερης χρονιάς, είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη σημαντική συνεργασία, η οποία αποτελεί τιμητική αναγνώριση της δουλειάς μας. Στους άμεσους στόχους μας για το 2016 είναι πρωτίστως, η έμφαση στις αρχές της περιβαλλοντικής συνείδησης, εφαρμόζοντας πρωτοποριακές λύσεις που προσφέρει η κυκλική οικονομία στα προϊόντα και την παραγωγή τους, μένοντας πιστοί στο όραμα μας ως η πρώτη καινοτόμος upcycling εταιρεία στην Ελλάδα»

IMG_0793
Μπαίνοντας αισίως στον 4ο χρόνο ζωής της, η Salty Bag όχι μόνο συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυο πωλήσεων της, στο οποίο περιλαμβάνονται πλέον και τα πολυκαταστήματα Attica ( City Link, Golden Hall, The Mall Athens, Τσιμισκή, Mediterranean Cosmos) καθώς και διάφορα corners σε προορισμούς ανά την Ελλάδα, ( Σύμη, Χαλκιδικη, Κρήτη ), αλλά ταυτόχρονα είναι και σε διαρκή αναζήτηση νέων προκλήσεων για τη δημιουργία νέων μοντέλων.

error: Content is protected !!