ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Penelope Kallirosi Jewellery στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas!”

Η πιο γιορτινή εποχή του χρόνου ξεκινά, και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Πηνελόπη Καλλιρώση επιστρέφει στο The Pop Up Project: 30 Days to Christmas, παρουσιάζοντας τα δύο νέα γούρια-κρυπτόλεξα word puzzle 2018, που για τη νέα χρονιά κρύβουν μοναδικές ευχές για τους αγαπημένους μας αλλά και για εμάς: ζήσε, αγάπησε, ονειρέψου και 365 opportunities to learn, to play, to love, to achieve, to be brave!
Η επιτυχημένη σειρά με τα γούρια – σήμα κατατεθέν της σχεδιάστριας, που από το 2011 υπογράφει κάθε χρόνο το τυχερό κρυπτόλεξο – είναι μία unisex ταυτότητα από μπρούντζο ή ασήμι, που συνοδεύεται από την δική της κάρτα ευχών.

Στο ίδιο εορταστικό κλίμα, και η σειρά acorns με μενταγιόν και σκουλαρίκια από πολύτιμους λίθους, πέρλες και ασήμι. Μια συλλογή εμπνευσμένη από τη φύση, που συμβολίζει τη ζωή, την ευφορία και την αναγέννηση.


Παράλληλα, στο The Pop Up Project: 30 Days to Christmas, θα βρείτε και τις αγαπημένες σειρές με την υπογραφή Penelope Kallirosi Jewellery: ghosted gems, με μίνιμαλ, μοντέρνα και τρισδιάστατα κοσμήματα, για αυτούς που αγαπούν το ανεπιτήδευτο σοφιστικέ στυλ, το οποίο παραμένει διαχρονικά κλασικό, και game of words, tatouage και monogramma με λέξεις και σύμβολα, μονογράμματα σε λατινικό ή ελληνικό αλφάβητο.


Η Πηνελόπη Καλλιρώση σπούδασε jewellery design στο Central Saint Martins College, στο Λονδίνο. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, αφοσιώθηκε στο σχέδιο και την κατασκευή κοσμημάτων και δημιούργησε το label Penelope Kallirosi Jewellery, με έδρα το εργαστήριο της στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
Αντλώντας έμπνευση από τη φύση, τη γεωμετρία, τη γραφιστική και το design, έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό αριθμό συλλογών με ξεχωριστό χαρακτήρα από ασήμι, χρυσό, τιτάνιο και ημιπολύτιμους λίθους.
Οι συλλογές βρίσκονται σε επιλεγμένα καταστήματα και χώρους τέχνης & design.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas”, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή! Spread the News & Join us!

error: Content is protected !!