ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H παρουσίαση των παιδικών βιβλίων «Έλλα & Άλλυ» της Ζέτας Δούκα!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον ΙΑΝΟ η παρουσίαση των παιδικών βιβλίων «Έλλα & Άλλυ» της Ζέτας Δούκα, τα οποία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Key Books καθώς και των νέων τραγουδιών που ανήκουν στη σειρά των βιβλίων.

Η Μαρία Ναυπλιώτου και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου περιτριγυρισμένες από παιδιά, παρουσίασαν και διάβασαν αποσπάσματα από τα βιβλία, υπενθυμίζοντας στους παρευρισκόμενους πόσο σημαντικές είναι οι αξίες που αναφέρονται μέσα σε αυτά, όπως η δύναμη της φιλίας, η αλληλεγγύη, η γυναικεία υποστήριξη και η αποδοχή της διαφορετικότητας.

Τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι καλεσμένοι, αφού παρακολούθησαν με ενθουσιασμό και αμείωτο ενδιαφέρον την παρουσίαση των βιβλίων, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πρώτοι τα τραγούδια που γράφτηκαν γ’ αυτά από την Άρτεμη Ματαφιά και να δουν τα video clips που κυκλοφορούν πλέον στο YouTube. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορό , ζωγραφική και διαδραστικό, θεατρικό παιχνίδι από τις Μαριτίνα Κουτσοχιώνη και Σωτηρία Παπαντίδου, κάνοντας τους πάντες να περάσουν ένα ευχάριστο πρωινό που θα μας μείνει αξέχαστο.

Τα τραγούδια «Έλλα & Άλλυ» θα ενσωματωθούν σε όλα τα ομώνυμα βιβλία της σειράς («Είσαι Φίλη μου», «Είσαι Δυνατή») μέσω QR Code.

Φωτογραφίες: NDP Agency

error: Content is protected !!