ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Mona Lisa της Ιωάννας Ευθυμίου πάει Μονακό!

Η Ιωάννα Ευθυμίου που εδώ και χρόνια κάνει καριέρα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Μονακό, πραγματοποίησε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία την έκθεσή της με τίτλο “Mona Lisa”, στο Μονακό, και συγκεκριμένα στο εστέτ εστιατόριο “Bagatelle”, σε συνεργασία με την Opera Gallery .
Το διάσημο εστιατόριο Bagatelle που εκτός από το Μονακό πρωταγωιστεί και στο St. Tropez, Dubai, New York, St. Barth, κλπ, γέμισε τη βραδιά των εγκαινίων της έκθεσης από κόσμο που έσπευσε να θαυμάσει από κοντά τις δημιουργίες της Ελληνίδας ζωγράφου.

Ιωάννα Ευθυμίου

Στην έκθεση αυτή, η ζωγράφος εμπνεύστηκε από τη Μόνα Λίζα που την “ταξιδεύει” με φόντο διάφορες μητροπόλεις του κόσμου όπως το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Μονακό και φυσικά την Αθήνα.
Η Ιωάννα Ευθυμίου γνωστή για τα “Γουορχολικά” πορτρέτα της αλλά και θέματα όπως τα πορτρέτα της Βασίλισσας Ελισάβετ και άλλων διασήμων κατά καιρούς, “κλέβει” με χαρισματικό τρόπο από το Λεονάρντο Ντα Βίντσι το γνωστό πορτρέτο της Μόνα Λίζα, βάζοντας τη δική της καλλιτεχνική σφραγίδα και πείθοντας με επιτυχία το κοινό με το χιούμορ που τη διακρίνει στα έργα της.


Η έκθεση είχε και ανθρωπιστικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων της έκθεσης χορηγήθηκε στη φιλανθρωπική οργάνωση των φίλων του Λιβάνου στο Μονακό για νοσοκομειακή περίθαλψη νοσοκομείων για παιδιά στο Λίβανο.

Στην φωτογραφία του εξωφύλλου, η καλλιτέχνις μαζί με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό κατά την διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης, με τον οποίο διατηρούν φιλικές σχέσεις.

error: Content is protected !!