ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Μαριάννα Βαρδινογιάννη επίσημη καλεσμένη στο Women’s International Club Athens

Στη Τακτική Γενική Συνέλευση του “Women’s International Club Athens”, που πραγματοποιήθηκε χθες, επίσημη προσκεκλημένη και κεντρική ομιλήτρια ήταν η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Ανοίγοντας τις εργασίες της Συνέλευσης, η Πρόεδρος του WIC κυρία Ράνια Κουλουκάκου καλωσόρισε την κυρία Βαρδινογιάννη στην εκδήλωση λέγοντας μεταξύ άλλων : «Είμαι πολύ χαρούμενη που έχουμε ανάμεσα μας ως ομιλήτρια την κυρία Βαρδινογιάννη. Μια ενεργή προσωπικότητα τόσο σε περιφερειακό όσο και σε διεθνές επίπεδο, που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των παιδιών και των οικογενειών τους. Που αγωνίζεται για την παγκόσμια ειρήνη και την αλληλεγγύη. Ως Ελληνίδα, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη, για την δική μας Μαριάννα, όπως όλοι οι Έλληνες την αποκαλούν».

Εν συνεχεία η Υπεύθυνη Προγράμματος του WIC, κυρία Ρένα Παπαδοπούλου, μίλησε για την προσωπικότητα και το έργο της κυρίας Βαρδινογιάννη , ενώ καλώντας αμέσως μετά την κυρία Βαρδινογιάννη στο βήμα, η κυρία Παπαδοπούλου δανείστηκε τα λόγια του Robert F. Kennedy: «Μόνο οι ιδέες του ανθρωπισμού και της αγάπης μπορούν να σκαρφαλώσουν στον βράχο της Ακρόπολης».

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ράνια Κουλουκάκου

Karine Liebaut-Vercraeye, Ράνια Κουλουκάκου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Zeynep Uras, Ρένα Παπαδοπούλου

Η κυρία Βαρδινογιάννη παίρνοντας τον λόγο μίλησε στα μέλη και στους φίλους του WIC για τον Ανθρωπισμό και την Αλληλεγγύη χωρίς σύνορα.

Η Σοφία Κοκοσαλάκη και η μητέρα της.

It’s good to know: Το “Women’s International Club Athens” είναι ένα σωματείο γυναικών που λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια και έχει ως σκοπό του την προώθηση φιλίας και πολιτισμού ανάμεσα σε υψηλού επιπέδου Ελληνίδες και γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στα μέλη του είναι πρέσβεις, σύζυγοι πρέσβεων και υψηλά στελέχη εταιρειών που διαμένουν στην Ελλάδα. Πρόεδρος του “Women’s International Club Athens” είναι η κυρία Ράνια Κουλουκάκου, Επίτιμη Πρόεδρος η κυρία Karine Liebaut-Vercraeye, σύζυγος του Βέλγου Πρέσβη στην Ελλάδα, και Υπεύθυνη Προγράμματος, η κυρία Ρένα Παπαδοπούλου.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!