ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H LOVE BRAND & Co σε συνεργασία με τη Salt Water και το Ionian Environment Foundation βοηθούν στην προστασία της θαλάσσιας ζωής!

Η μόδα αγωνίζεται για σημαντικούς σκοπούς!

Το luxury αντρικό swim και resort wear label LOVE BRAND & Co., σε συνεργασία με την Salt Water και το Ionian Environment Foundation (IEF), παρουσίασαν μια σημαντική πρωτοβουλία για την προστασία των δελφινιών. Το αντρικό label LOVE BRAND & Co. δημιούργησε ένα μοναδικό μοτίβο αφιερωμένο στα δελφίνια των ελληνικών θαλασσών που κινδυνεύουν με εξαφάνιση. Αυτό το τόσο τρυφερό project παρουσιάστηκε στο κοινό σε ένα από τα ωραιότερα rooftop της πόλης, στο Artist Rooftop, σε μια άκρως απολαυστική βραδιά.

Tom Hall
Gille Repond

Συγκεκριμένα το Dolphins of Greece print, σχεδιάστηκε από το LOVE BRAND & Co. σε συνεργασία με το Ionian Environment Foundation (IEF), σε μια προσπάθεια για την διατήρηση του θαλάσσιου οικοσυστήματος και των δελφινιών. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο founder του LOVE BRAND & Co. Oliver Tomalin και ο Dr Simon Karythis (Executive Director του IEF), μίλησαν γι’ αυτή την τόσο ιδιαίτερη πρωτοβουλία ευαισθητοποιώντας όλους τους καλεσμένους να γνωρίσουν περισσότερα για το brand και την οργάνωση.

Φωτεινή Βλαχάκη, Λούσι Σοφρώνης, Massu Nedjat

Στόχος αυτής της δράσης είναι να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας για τα δελφίνια που κινδυνεύουν με εξαφάνιση.

Yulia Koval & Diane Alexandre 
Ιωάννα Κούκου, Χριστίνα Κόμπου, Άρης Καβατζίκης
Έλφη Αλεξανδρόγλου, Στέλιος Καφαντάρης
Justyna Mucha

Το κομμάτια με το συγκεκριμένο dolphin print είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω της Salt Water στα πολυκαταστήματα Αttica. Τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτών των ενδυμάτων θα υποστηρίξουν το Dolphin Project και το IEF στις προσπάθειές τους για τη διατήρηση της θάλασσας, την προστασία των οικοτόπων και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!