ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H KEEN Organic στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas!”

Στην KEEN Organic μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα: Σας περιμένουμε στο The Pop Up Project “30 Days to Christmas”, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, σε έναν από τους πιο ωραίους χώρους στην Κηφισιά, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, για να ανοίξουμε μαζί την εορταστική περίοδο και να διαλέξουμε δώρα!


Ακριβώς ένα μήνα πριν από τα Χριστούγεννα, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη διοργανώνουν το The Pop Up Project “30 Days to Christmas”, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να κάνει τις αγορές του από τις συλλογές αγαπημένων designers & brands σε μία ημέρα γεμάτη εκπλήξεις.


Από το λαμπερό και χαρούμενο event δεν θα μπορούσε να λείπει η KEEN Organic παρουσιάζοντας τα πιο όμορφα κομμάτια από την ολοκαίνουργια κολεξιόν της: T-shirts, hoodies, φόρμες, φορέματα, leggings, όλα φτιαγμένα από 100% οργανικό βαμβάκι και ασφαλείς βαφές, χωρίς ίχνος συνθετικών, χημικά επεξεργασμένων και επικίνδυνων για την υγεία των παιδιών στοιχείων. Κι όλα αυτά με τη γνωστή υψηλή ποιότητα και το ντιζάιν της KEEN.


Ανυπομονούμε να συναντήσουμε τις δύο οικοδέσποινες του The Pop Up Project και να σας υποδεχτούμε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή για να συζητήσουμε μαζί σας, να απαντήσουμε σε απορίες σας και να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τα δώρα της σεζόν. Και φυσικά να σας ευχηθούμε: KEEN Christmas!

We wish you a KEEN Christmas!
Ραντεβού στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas!”
Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

error: Content is protected !!