ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Frenchie στο The Pop Up Project: Spring Edition!

The Pop Up Project: Spring Edition: Πέμπτη 6, Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς!

H Frenchie δημιουργήθηκε από το μεράκι της βέρας Παριζιάνας Danielle για το γνήσιο Γαλλικό Στυλ. Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που λατρεύουν την απαράμιλλη Γαλλική κομψότητα και θέλουν να ντυθούν σαν Γαλλίδες που έχουν ζήσει χρόνια στο Παρίσι!

Η ομάδα της Frenchie επιλέγει για εμάς γνωστά Parisian brands, όπως Sunny Studio, Free For Humanity, Orlin, Vintage Love, Jeff Gallano, Vimoda για να δημιουργήσουμε τα δικά μας αγαπημένα effortless chic outfits και να ξεχωρίσουμε με τη μοναδικότητα της Γαλλικής φινέτσας σε κάθε μας εμφάνιση.

Άλλωστε το μυστικό του Γαλλικού στυλ κρύβεται στη φυσικότητα, την απλότητα, όπου όλα φαίνονται ανεπιτήδευτα και ανέμελα αλλά και τόσο προσεγμένα παράλληλα, σε κάθε περίσταση.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project: Spring Edition, που για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί για τρεις ολόκληρες ημέρες, την Πέμπτη 6, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς!

Spread the news, bring friends & join us!

error: Content is protected !!