ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H FBM Anagenessis στο The Pop Up Project "Twinkle"!

15094423_1333005093418865_8110346806853101776_nΗ εταιρία FBM Anagenessis Personal Clinic σκέφτεται τον πλανήτη και το άτομο δημιουργώντας προϊόντα που επιφέρουν την ισορροπία στο πρόσωπο, στο σώμα, στη ψυχή και το περιβάλλον. Η FBM Anagenessis Personal Clinic στη συνεχή αναζήτηση για το καλύτερο, χρησιμοποίησε κορυφαίους χημικούς σε συνεργασία με εξιδεικευμένους αισθητικούς, με στόχο να δημιουργηθεί μια σειρά με καλλυντικά ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ και με τα καλύτερα αποτελέσματα για τη νεότητα και την υγεία του προσώπου και του σώματος.

Τα προϊόντα της FBM Anagenessis Personal Clinic δεν περιέχουν συστατικά τα οποία κατηγορούνται για τις ανεπιθύμητες ενέργειες στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Συνεπείς στη “πράσινη” φιλοσοφία μας, μειώνουμε στο ελάχιστο τις ποσότητες του χαρτιού που χρησιμοποιούμε. Έτσι, δε χρησιμοποιούμε χάρτινες συσκευασίες (που συνήθως πετιούνται από την πρώτη στιγμή) για τα προϊόντα μας, ενώ αντίθετα χρησιμοποιούμε υλικά πολλαπλών χρήσεων.
Όλα τα διαφημιστικά έντυπα της FBM Anagenessis Personal Clinic είναι από ανακυκλώσιμο πλαστικό, ανακυκλωμένο χαρτί, αλλά και από χαρτί από βιολογικές ελεγχόμενες καλλιέργειες που δε προκαλούν καμία τοξικότητα στο περιβάλλον.

Τα προϊόντα μας δε περιέχουν Συντηρητικά (άρα ούτε parabens). Επίσης δε περιέχουν προπυλενογλυκόλη η οποία έχει κατηγορηθεί για πιθανούς ερεθισμούς αλλά ούτε και παραφινέλαιο, το οποίο είναι πετρελαϊκό παράγωγο και δεν επιτρέπει στο δέρμα να αναπνεύσει.
Τα προϊόντα μας απορροφούνται άμεσα, δρουν γρήγορα στην επιδερμίδα και προσφέρουν σύντομα λάμψη και υγεία.

rfdfdas

Ποιο είναι το PH της Rejuvance;
H σειρά της Rejuvance σέβεται το PHμίας υγειούς επιδερμίδας (5,50) και το PH των προϊόντων της είναι 5,3 – 5,8.
Εξαίρεση αποτελεί το προιόν απολέπισης με ΑΗΑ το οποίο απαιτείεται να έχει όξινο PH περίπου 3,8 για να έχει την απαιτούμενη δράση. Όμως αυτό το προιόν δρα σε σύντομο χρονικό διάστημα και σπάντα συνοδεύεται από τα υπόλοιπα προϊόντα της θεραπείας που εξισσοροπούν το τελικό PH της επιδερμίδας.
Η πρώτη σειρά περιποίησης για επαγγελματική χρήση, χωρίς συντηρητικά. Πως είμαι σίγουρη ότι τα προιόντα δεν ευνοούν την ανάπτυξη μικροοργανισμών;
Είναι αλήθεια ότι το σύστημα συντήρησης είναι απαραίτητο για την παρεμπόδιση της ανάπτυξης μικροβίων.
Η νομοθεσία υποχρεώνει κάθε καλλυντικό προϊόν να υποβάλλεται σε μικροβιολογικό έλεγχο (challenge test). Ένα καλλυντικό προϊόν το οποίο έχει περάσει με επιτυχία το challenge test δεν μπορεί κάτω από κανονικές συνθήκες χρήσης να μολυνθεί από μικροοργανισμούς.
Η Rejuvance δεν περιέχει συντηρητικά. Παρόλαυτά, όλα της τα προϊόντα έχουν περάσει με επιτυχία τα challenge test. Αυτό συμβαίνει γιατί η ειδική της σύνθεση έχει καταφέρει να εμποδίζει την ανάπτυξη των μικροοργανισμών με φυσικό τρόπο, χωρίς να έιναι απαραίτητη η προσθήκη συντηρητικών. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν απαιτείται περισσότερη προσοχή από τα συμβατικά καλλυντικά.
Γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να φυλάσονται ως εξής:
– Σε ξηρό και δροσερό μέρος
– Μακριά από ηλιακή ακτινοβολία
– Το καπάκι πρέπει να κλείνει καλά μετά από κάθε χρήση
– Να αποφεύγεται η επαφή με τα χέρια κατεθείαν από τη συσκευασία.
– Συστήνεται η χρήση σπάτουλας.

young
Αρώματα χωρίς αλλεργιογόνα συστατικά;
Τα αρώματα περιέχουν συστατικά τα οποία μπορούνα να δημιουργήσουν αλλεργείες. Σύμφωμα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, υπάρχουν 26 αλλεργιογόνες ουσίες που περιέχονται σε αρώματα και πάνω από κάποιο όριο, πρέπει να αναγράφονται στην ετικέττα.
Τα αρώματα που χρησιμοποιούνται στη REJUVANCE είναι απηλλαγμένα και από τις 26 αλλεργιόνες ουσίες.
Γιατί είναι μοναδική η Rejuvance;
Η μοναδικότητα και η αποτελεσματικότητα της σειράς οφείλεται στον πρωτοποριακό συνδυασμό προστασίας τελομερών & δραστικών φυτικών βλαστοκυττάρων από Edelweiss σε υψηλά ποσοστά (σύμφωνα με τις κλινικές τους μελέτες) μέσα στο προιόν ώστε να εξασφαλίζεται η αποτελεσματικότητά τους.
Ποια είναι τα κύρια Δραστικά Συστατικά της Rejuvance;
Juvinity:
Μία νέα στρατηγική αντιγήρανσης, η οποία προστατεύει τα μιτοχόνδρια και τα τελομερή.
Τί είναι τα μιτοχόνδρια;
Τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας των κυττάρων μας, όπου καταναλώνεται οξυγόνο και παράγεται ενέργεια (ATP) για τις απαραίτητες λειτουργίες του οργανισμού μας. Έίναι δηλαδή οι πνεύμονες του κυττάρου στους οποίους με την πάροδο του χρόνου η κατανάλωση οξυγόνου μειώνεται και η παραγωγή βλαβερών ελευθέρων ριζών και Η2Ο2 αυξάνεται (οξειδωτικό stress).
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την γήρανση του δέρματος την μείωση της ελαστικότητάς του και τη δημιουργία ρυτίδων.
Το Juvinity βοηθά στην αναπνοή των κυττάρων παράγοντας περισσότερο ΑΤP και βελτιώνει την αναπνοή τους ακόμη και μετά από οξειδωτικό stress.
Τί είναι τα τελομερή;
Μικρές αλληλουχίες DNA που βρίσκονται στην «ουρά» κάθε χρωμοσώματος. Οσο το μήκος των τελομερών είναι μεγάλο, οι ιστοί ανανεώνονται και οι φθορές του χρόνου επιδιορθώνονται. Σε κάθε κυτταρική διαίρεση όμως και με την παρέμβαση του ενζύμου τελομεράση, τα τελομερή χάνουν και ένα κομμάτι τους, με αποτέλεσμα το κύτταρο να μην μπορεί να ανανεωθεί, να γερνά πρόωρα και τελικά να πεθαίνει.
Το Juvinity είναι ένα νέο μόριο το οποίο προστατεύει τα τελομερή έτσι ώστε να διασφαλιστεί η μακροζωία των κυττάρων, να αντιμετωπιστούν μικροαλλοιώσεις που σχετίζονται με τη γήρανση – όπως οι ρυτίδες.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το φετινό βραβείο Νόμπελ Ιατρικής (2009) απονεμήθηκε σε ομάδα βιολόγων για τη μελέτη τους πάνω στα τελομερή και στην τελομεράση.
Επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι υπάρχει σχέση μεταξύ οξειδωτικού στρες και μείωση του μήκους των τελομερών. Όσο μεγαλύτερο το οξειδωτικό stress τόσο μεγαλύτερη η καταστροφή των τελομερών.
Senescence (γηρασμός): η απόλυτη και μή αναστρέψιμη απώλεια της αναπαραγωγικής ικανότητας του κυττάρου. Ένα πολύ προχωρημένο στάδιο γήρανσης του κυττάρου.
Το Juvinity, καθυστερεί τον γηρασμό των κυττάρων. Μειώνει το οξειδωτικό Stress και καθυστερεί τη μείωση του μήκους των τελομερών, έτσι ώστε να εξασφαλίσει έναν πολύ καλό μεταβολισμό κυττάρου. Έτσι ένα γηρασμένο κύτταρο να αντιγράφεται όπως ένα «νέο» κύτταρο.

Η FBM Anagenessis είναι Μεγάλος Χορηγός στο The Pop Up Project “Twinkle” και ολοκληρωμένη την Σειρά Καλλυντικών της μπορείτε να την βρείτε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

FBM-logo

Spread the news! 

error: Content is protected !!