ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Επιτομή του “Κατά-Παραγγελία” ανδρικού Ρούχου στην Σύγχρονη Εποχή!

Οι εταιρείες Truman & Sarto εγκαινιάζουν την συνεργασία τους προσφέροντας το σύνολο των συλλογών και των υπηρεσιών τους σε ολόκληρη την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το 1ο Trunk Show των 2 brands πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία κομψό νούμερο 8 της Βαλαωρίτου, που φιλοξενεί το κατάστημα Truman, και όπου η ομάδα των «ειδικών» παρουσίασε στους προσκεκλημένους την συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνα 18’-19’, με νέα υφάσματα, πρωτοποριακές τεχνικές, προτείνοντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Άνδρες από τον επιχειρηματικό, πολιτιστικό και καλλιτεχνικό χώρο καθώς και εκπρόσωποι των ΜΜΕ έδωσαν το παρών στην εκδήλωση και με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκαν τα νέα των Truman & Sarto ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν.

Follow me…

Αρετή Ντάρμα, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

The Bespoke Dudes

Μαριτίνα Χαλβατζή

Ευφροσύνη Πολυζώη

Κωνσταντίνος Ξένος, Νίκος Δαδίτσιος

Θανάσης Κουραμπιετζής

Μιχάλης Μιχαλακόπουλος, Χάρης Τοκαλάκης, Πάνος Τσιρώνης

Κωνσταντίνος Ξένος, Βασίλης Ξένος, Γιώργος Παρίσης

Βασίλης Καρούζος, Κωνσταντίνος Ξένος

Ανδρέας Δουκανάρης, Κωνσταντίνος Ξένος

It’s Good to know:
Το Truman είναι ένα ανδρικό «κατά-παραγγελία» κατάστημα στην Αθήνα, προσφέροντας σπορ, «ελαφρά» ραμμένα και επίσημα ενδύματα καθώς και τζιν, υποδήματα, γραβάτες & αξεσουάρ.

Κατασκευασμένα στα κορυφαία ατελιέ παραγωγής παγκωσμίως και σε συνεργασία με τα πιο αναγνωρισμένα Ιταλικά & Βρετανικά εργοστάσια υφασμάτων όπως: Loro Piana, Ermenegildo Zegna, Vitale Barberis Canonico, Carlo Barbera, Ariston, Caccioppoli, Holland & Sherry, Thomas Mason η συλλογή γίνεται πραγματικά απεριόριστη.

error: Content is protected !!