ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Coco – Mat σαλπάρει για τον… Cosmos!

Με αφορμή τη συνεργασία της με την Acrobat Yachting, η Coco – Mat πραγματοποίησε μια απογευματινή συνάντηση γνωριμίας στο νέο της εγχείρημα, το Motor Sailer Cosmos, το οποίο είναι αγκυροβολημένο στη Μαρίνα Ζέας και ανοιχτό για οποιονδήποτε θελήσει να το επισκεφθεί και να πάρει περισσότερες πληροφορίες.

ok 0133

To M/S Cosmos είναι ένα παραδοσιακό καραβόσκαρο πλήρως ανακατασκευασμένο και εξοπλισμένο εξ’ ολοκλήρου με είδη ύπνου Coco – Mat. Είναι ένα εκπληκτικό σκάφος που συνδυάζει την αρχαία ελληνική τέχνη της ξυλοναυπηγικής με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τον σύγχρονο τρόπο ναυσιπλοΐας. Ο εμπνευστής της ανακατασκευής του και ιδιοκτήτης, κος Αλέξανδρος Γιάννης, αποφάσισε πως από ένα τέτοιο σκάφος δεν θα μπορούσε να λείπει η καλύτερη ποιότητα ύπνου και οι υψηλές προδιαγραφές εστίασης, ώστε ο επισκέπτης να απολαμβάνει την αρτιότερη φιλοξενία. Εμπνευσμένος λοιπόν από την τέχνη του ευ ζην, αποφάσισε να καλέσει τους καλύτερους για το καλύτερο!

ok 0063

Για αυτό το σκοπό ένωσαν τις δυνάμεις τους η Acrobat Yachting, η Coco – Mat, η O.LIVE, οι υπηρεσίες εστίασης ΕΡΓΟΝ και το αρχιτεκτονικό γραφείο Urban Soul Project που επιμελήθηκε ένα μεγάλο κομμάτι της ανακατασκευής. Το αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιητικό και μάρτυρες αυτού είναι όλοι όσοι είχαν την τύχη μέχρι στιγμής να πραγματοποιήσουν μια κρουαζιέρα με το M/S Cosmos, στα ελληνικά νερά όπου έπλεε το φετινό καλοκαίρι.

ok 0136

Με δυνατότητα φιλοξενίας 8 ατόμων σε συστήματα ύπνου Coco-Mat ειδικής κατασκευής από 100% φυσικά υλικά (φυσικό καουτσούκ, φύκια και κοκκοφοίνικα), το πλοίο είναι εξοπλισμένο με ειδικό μενού μαξιλαριών “Coco – Mat Pillowmenu”, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία μαξιλαριών από 100% φυσικά υλικά για κάθε σωματότυπο, ενώ όλα τα λευκά είδη και τα είδη προσωπικής φροντίδας είναι επίσης από την Coco – Mat.

Ο ιδρυτής της Coco – Mat, Πωλ Ευμορφίδης με το διάσημο ξύλινο ποδήλατό του

Ο ιδρυτής της Coco – Mat, Πωλ Ευμορφίδης με το διάσημο ξύλινο ποδήλατό του

Η O.LIVE είναι μια εταιρεία «παιδί» της Coco – Mat, με εξαιρετικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, φτιαγμένα από κατεξοχήν φυσικά υλικά, με κύριο συστατικό το λάδι της ελιάς. Η πλήρης σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος της O.LIVE προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη των καθημερινών αναγκών του επισκέπτη. Συνδυάζοντας στα προϊόντα της τις φυσικές ιδιότητες το ελαιόλαδου, με ευεργετικά για την επιδερμίδα βότανα και φυτά όπως το χαμομήλι, το τσάι, η λεβάντα, οι σπόροι του σταφυλιού και η αλόη, η σειρά καθημερινής περιποίησης της O.LIVE βάζει την τελευταία πινελιά στην 100% οικολογική φιλοξενία που προσφέρει το M/S Cosmos.

Εσωτερική άποψη της τραπεζαρίας του M/S Cosmos

Εσωτερική άποψη της τραπεζαρίας του M/S Cosmos

Λένα Παπαϊωάννου και Δημήτρης Καλαμάρης

Λένα Παπαϊωάννου και Δημήτρης Καλαμάρης

To catering για τους επισκέπτες του M/S Cosmos επιμελείται η ΕΡΓΟΝ Foods με μια επιλογή μενού από υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα με στόχο την προώθηση της ελληνικής, μέσα από συνταγές βασισμένες στην ελληνική παράδοση και προσαρμοσμένες στους απαιτητικότερους λάτρεις της γαστρονομίας. Η εμπορική ονομασία ΕΡΓΟΝ για την κουζίνα του M/S Cosmos αποτελεί εγγύηση ποιότητας ενώ η συγκεκριμένη συνεργασία πρόκειται να επεκταθεί σε μία πρωτοποριακή πρόταση Private Fine Dining στους χώρους του σκάφους που θα παρουσιαστεί στις αρχές του 2017.

Ο διευθυντής ξενοδοχειακών πωλήσεων της Coco – Mat, Γιώργος Νικολαΐδης και ο ιδρυτής της Coco – Mat, Πωλ Ευμορφίδης

Ο διευθυντής ξενοδοχειακών πωλήσεων της Coco – Mat, Γιώργος Νικολαΐδης και ο ιδρυτής της Coco – Mat, Πωλ Ευμορφίδης

Ο ιδρυτής της Coco – Mat, Πωλ Ευμορφίδης με τον Χρήστο Kοντό

Ο ιδρυτής της Coco – Mat, Πωλ Ευμορφίδης με τον Χρήστο Kοντό

Το M/S Cosmos, με τις ιδιαίτερες ανέσεις του και την ταυτόχρονη λιτή και ζεστή του ατμόσφαιρα, συμπυκνώνει στην φιλοσοφία του όλα όσα θα ήθελε ιδανικά ο επισκέπτης να απολαύσει σε μια κρουαζιέρα αναψυχής στα ελληνικά νερά, με ένα παραδοσιακό ξύλινο σκαρί.

Δημήτρης Καλαμάρης

Δημήτρης Καλαμάρης

Extra Tip: Το M/S Cosmos είναι εξοπλισμένο με 2 ξύλινα, 100% οικολογικά ποδήλατα Coco – Mat. Χρησιμοποιείστε τα για να εξερευνήσετε τους προορισμούς που θα σας ταξιδέψει το M/S Cosmos .

error: Content is protected !!