ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H FF Boomerang στο The Pop Up Project, στο Μουσείο Γουλανδρή!

Η χαρά του να δίνεις και να παίρνεις αγάπη γέννησαν την ιδέα αυτού του brand πριν 3 χρόνια, με το μότο «Love is a boomerang». Και όταν την αγάπη την προσφέρεις μέσα από τη δημιουργία, σίγουρα θα σου επιστραφεί, σαν ένα boomerang. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από την ανεμελιά του καλοκαιριού, αποπνέοντας μία boho διάθεση.


Τα κοσμήματα είναι χειροποίητα και αποτελούνται από ημιπολύτιμες πέτρες, όπως ηφαιστιακή λάβα, αχάτη, αιματίτη, και ασήμι 925. Τα bracelets απευθύνονται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες, ενώ τα layerings με τις αλυσίδες είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό της συλλογής με σχέδια που συνδυάζονται μεταξύ τους.


Μέγιστη ικανοποίηση είναι η δημιουργία κοσμημάτων που μπορούν να φορεθούν με ευκολία όλες τις ώρες της ημέρας και να τονίζουν το προσωπικό στιλ.

Oλοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο μεγάλο καλοκαιρινό The Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 & το Σάββατο 8 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, Λεβίδου 13, Κηφισιά!
Spread the news & Join us xxx

error: Content is protected !!