ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Bobbi Brown στο The Pop Up Project Store με πολλές εκπλήξεις & δώρα!

Σας το είχαμε πει και τηρήσαμε κάθε υπόσχεση μας. Κάθε εβδομάδα, κάθε ημέρα, κάθε ώρα που θα περνάμε στο The Pop Up Project Store, και από μία έκπληξη, και από ένα δώρο. Από εμάς και από τα πιο high end αγαπημένα σας brands, για εσάς. Και κάθε ημέρα, μέσα από τα social media μας βλέπετε όλα αυτά τα δώρα που σας προσφέρουμε με κάθε αγορά σας από το Pop Up Project Store, βλέπετε τις όμορφες στιγμές που μοιραζόμαστε μαζί σας, με όλους αυτούς τους φίλους και γνωστούς αλλά και άγνωστους μας έως τώρα, που ήρθατε και μας επισκεφθήκατε και γίναμε όλοι μία παρέα. Μας εμπιστευθήκατε, έρχεστε να σας ξεναγήσουμε σε αυτή τη νέα και τόσο φρέσκια εμπειρία shopping, και εμείς ανταποδίδουμε όλη αυτή την αγάπη με δεκάδες εκπλήξεις, που γίνονται πολύτιμες στιγμές…
Από χθες, τελευταία πλέον εβδομάδα λειτουργίας του The Pop Up Project Store στον 1ο όροφο του Golden Hall (ακριβώς δίπλα στο Attica και στον Kessaris), έως και το Σάββατο 11/11, η Bobbi Brown θα βρίσκεται στο χώρο μας, για να προσφέρει makeup tips για το πώς μπορείτε να πετύχετε ένα touch up σε πολύ λίγο χρόνο και με ελάχιστα προϊόντα!

Από χθες 6/11 έως και την τελευταία ημέρα της λειτουργίας του The Pop Up Project Store 11/11, το καλαίσθητο corner της Bobbi Brown θα φιλοξενείται στον χώρο μας για να σας υποδεχθεί και να μοιραστεί μαζί σας πολύτιμα makeup tips! Join us!

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για όλους και οι ρυθμοί που κινούμαστε ταχύτατοι για αυτό και η Bobbi Brown προτείνει πως μπορεί η κάθε γυναίκα να αναδείξει τη φυσική της ομορφιά και να γίνει η makeup artist του εαυτού της στον χρόνο που μπορεί να η κάθε μια να διαθέσει.


Σας προσκαλούμε όλες λοιπόν, να επισκεφθείτε το corner της Bobbi Brown, μέσα στο The Pop Up Project Store, όπου μπορείτε να κάνετε ένα touch up με τη βοήθεια των makeup artists  της Bobbi Brown και να ανακαλύψτε το νέο lipstick CRUSHED LIP COLOR για έντονο χρώμα, ενυδάτωση και just-kissed αποτέλεσμα.

Αλλά οι εκπλήξιες δεν σταματούν εδώ: Οι δέκα πρώτες που θα μας επισκεφθείτε και σήμερα, μαζί με τις αγορές σας θα πάρετε δώρο από ένα υπέροχο lipstick lip color Bobbi Brown!

Spread the New & Join us! xxx

error: Content is protected !!