ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Ατζέντα μου, το Γούρι μου!

Πόσες φορές δεν αναφέρομαι μέσα από τα κείμενα μου σε αυτήν; Αλλά και όποια τηλεφωνική συνομιλία να έχω, με σκοπό τον συντονισμό κάποιου ραντεβού ή να βρω ένα βράδυ για να βγω με τις φίλες μου ή μόλις λάβω μία πρόσκληση που αναζητάει απάντηση για την παρουσία μου, στρέφομαι κατευθείαν σε αυτήν, με τις 365 υπέροχες, γεμάτες σημειώσεις, σκέψεις, ραντεβού, σημαδιακές ημερομηνίες, σελίδες της. Η σχέση μου με την ατζέντα μου είναι σχέση απόλυτης εξάρτησης. Αν την χάσω, θα χαθώ. Αν την ξεχάσω έστω και για μία μέρα πίσω μου, όλα θα πάνε στραβά. Θα αργοπορήσουν. Ή απλά, δεν θα συμβούν. Ποτέ.
Μάταια ο Νικόλας, η Ελμίνα και οι φίλες μου -εδώ και πολλά χρόνια- προσπαθούν να με πείσουν πως ένα “i” girl όπως εγώ πρέπει να σημειώνω τα πάντα στο κινητό μου και στο google calendar μου και σε excel. Μου είναι αδιανόητο. Δεν είναι μόνο θέμα συνήθειας, ούτε ποια μέθοδος είναι πιο λειτουργική. Είναι θέμα άποψης, και φυσικά, αισθητικής.

Όπως κάθε τέτοια εποχή του χρόνου λοιπόν, έκανα την καθιερωμένη επίσκεψη μου στο χρόνια λατρεμένο μου Type Center, στο Golden Hall, για να παραγγείλω την ατζέντα της νέας χρονιάς. Οπωσδήποτε με ημερήσιο πρόγραμμα, οπωσδήποτε soft leather, οπωσδήποτε personalized. Handcrefted with love & care!

Είμαι βέβαιη πως έχεις περάσει και εσύ έξω από το Type Center στην είσοδο σχεδόν του αγαπημένου μας Εμπορικού Κέντρου και θα έχεις προσέξει το κομψό corner με τα Ημερολόγια και το επιβλητικό μηχάνημα της χάραξης των αρχικών σας ή ολόκληρου του ονόματος σου.

Χρόνια τώρα, κάθε τέτοια εποχή, επισκέπτομαι το εν λόγω corner και παραγγέλνω την ίδια ατζέντα, με χαραγμένο το όνομα του Fay’s Control.

Εδώ θα χωρέσει όλο το 2023 μου!

Μία αγαπημένη συνήθεια, από αυτές που δεν θέλω και δεν πρόκειται να αλλάξω. Το μόνο που αλλάζω είναι το χρώμα. Το 2021 μου ήταν πορτοκαλί, το 2022 μου είχε το υπέροχο, σχεδόν εκτυφλωτικό κίτρινο χρώμα της σειράς limited edition, το 2023 το σκέφτομαι στο κλασικό καφέ του πούρου και της σοκολάτας.

Λοιπόν, αυτή η υπηρεσία του Type Center είναι εντελώς δωρεάν, ενώ εκτός από το να παραγγείλεις εδώ την ατζέντα της νέας χρονιάς σου, αποτελεί και ένα θαυμάσιο δώρο για να προσφέρεις.

Υπάρχει μία αρκετά μεγάλη ποικιλία από ατζέντες για να επιλέξεις αυτή που σου αρέσει, ενώ τα γράμματα μπορεί να χαραχθούν με αρκετές επιλογές, που θα σου παρουσιάσει το έμπειρο προσωπικό του Type Center, και φυσικά ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του, ο Νίκος Μουτσίδης, που επιμελείται προσωπικά ο ίδιος αυτές τις ημέρες το συγκεκριμένο service.

Με τον Νίκο Μουτσίδη, που πάντα με ξεναγεί ο ίδιος προσωπικά σε κάθε νέα συλλογή του.

Η χάραξη γίνεται μέσα σε 10′-15′ λεπτά της ώρας, και κοστίζει μόλις 39 ευρώ. Σκέφτεσαι τίποτα πιο κομψό? Φυσικά, αν θέλεις μπορείς να μπεις εδώ για να επιλέξεις Ηλεκτρονικά την δική σου. Αν σου αρέσει η δική μου κίτρινη ατζέντα, μπες εδώ να την αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα!


I wish you an extraordinary new Year with new Moments, new Adventures, new Lessons, new Memories, new Challenges & new Opportunities!!! Just personalize 2023 and Happy New Year!

error: Content is protected !!