ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Αθήνα υποδέχθηκε το YSL Beauty Club!

Μετά το Λονδίνο, το Los Angeles, το Παρίσι και το Βερολίνο η Αθήνα υποδέχτηκε στο κέντρο της πόλης και για πρώτη φορά το YSL Beauty Club, το 1ο club με ένα και μόνο σκοπό: τον εορτασμό της ομορφιάς. Μια βραδιά αποκλειστικά αφιερωμένη στην πιο ανατρεπτική Παριζιάνικη υπογραφή ομορφιάς. Σε ένα βιομηχανικό urban χώρο, την βραδιά μουσικά έντυσε και απογείωσε η γνωστή μουσική παραγωγός και DJ Xenia Ghali, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το best seller άρωμα Black Opium, την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων για τα χείλη αλλά και να δημιουργήσουν το δικό τους YSL μακιγιάζ. Επιπλέον οι καλεσμένοι είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν την ολοκληρωμένη σειρά των YSL foundations για κάθε style: Touche Eclat Le Teint για αέρινη λάμψη, ελαφριά κάλυψη και φυσικό αποτέλεσμα Encre De Peau All Hours για πλήρης κάλυψη που διαρκεί 24 ώρες και ματ αποτέλεσμα.

Υβόννη Ντόστα

Στο κέντρο του club πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν η vintage Pontiac που διακοσμούσε τον χώρο αλλά και η γεμάτη με χρυσά glitter μπανιέρα.

Ξένια Γκάλη

O Πασχάλης Καρατζέτζος, Υπεύθυνος Επικοινωνίας YSL beauty, με την Χρυσάνθη Κουρούπη

Γιώργος Βερύκιος

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη

Τζόρτζια Βαϊνα, Πασχάλης Καρατζέτζος, Ραμόνα Βλαντή

Βερύκιος Γιώργος ( Γενικός Διευθυντής Sephora ), Ζωή Πυθαρούλη ( Communications Manager Sephora) & Άννα Χαμαλέλη ( Διευθύντρια Μάρκετινγκ YSL beauty)

Φοίβη Παναγιωτοπούλου ( E-commerce Director attica beauty ) & Σοφία Ρεγκούκου ( Διευθύντρια Επικοινωνίας YSL beauty)

Αναστασία Περάκη

Δημήτρης Τσακούμης & Άννα-Μαρία Αντίππα

DJ Ξένια Γκάλη

Josephine

Άννα-Μαρία Βέλλη

Άννα Χαμαλέλη ( Διευθύντρια Μάρκετινγκ YSL beauty), Josephine, Πασχάλης Καρατζέτζος ( Υπεύθυνος Επικοινωνίας YSL beauty) & Κόνι Μεταξά

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!