ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Anapnoe στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas!”

Η anapnoe, μία πλέον από τις γνωστές εταιρείες στον χώρο του κοσμήματος σας μυεί φέτος σε νέες προτάσεις που παρουσίασε στο fashion week fall – winter 2017-18 στο Παρίσι.
Έχοντας ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στο εξωτερικό, παρουσιάζει και στην Ελλάδα την συλλογή με τα γεωμετρικά σχέδια καθώς και λουκέτα με τα κλειδιά. Βέβαια οι συλλογές επεκτείνονται και σε πιο απλά καθημερινά σχέδια από ασήμι και ημιπολύτιμες πέτρες που αναδεικνύουν το σωστό στυλ και παρουσιάζουν τις τάσεις που υποτάσσει η μόδα.


Οι συλλογές της anapnoe αποτελούνται από δαχτυλίδια, βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια, εντυπωσιάζουν με μία απαράμιλλη ποικιλία χρωμάτων που εμπνέει συνδυασμούς και δίνει μία νέα πνοή στις εμφανίσεις κάθε γυναίκας. Οι συνδυασμοί πράσινο με μαύρο, κόκκινο με πέρλες, μπλε με αιματίτη, χρυσό, λευκόχρυσος και ροζ χρυσός. Τα κοσμήματα anapnoe διαφέρουν για την ποιότητα τους η οποία είναι σε πολύ υψηλά στάνταρ καθώς επίσης και για το μοντέρνο και πρωτοποριακό σχεδιασμό τους.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas”, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή! Spread the News & Join us!

error: Content is protected !!