ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Aλεξάνδρα Κούμπα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, right now!

Για την Αλεξάνδρα Κούμπα έχω ξανά γράψει. Και για την αγάπη μου για αυτήν. Για την σταθερά εντυπωσιακή της πορεία στο σχέδιο κοσμήματος, για την αγάπη της στην Τέχνη, για το χαμηλών τόνων προφίλ της.

profile

Λοιπόν, η Αλεξάνδρα, βρίσκεται τώρα στην Νέα Υόρκη. Και χθες, με πήρε τηλέφωνο για να μου πει όλες τις λεπτομέρειες για την συμμετοχή της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, με την γνωστή σχεδιάστρια Tia Cibani, στην ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή κολεξιόν του 2014!

CATWALK
“ Ήταν τιμή μου να δω τα κοσμήματα μου στη συλλογή της Tia! Πραγματικά πιστεύω ότι οι δύο συλλογές ήταν φτιαγμένες η μία για την άλλη. Η καλοκαιρινή- ανοιξιάτικη συλλογή έχει τόσες πολλές ερμηνείες για το πώς να τα φορέσεις και να τα απολαύσεις σε στρώσεις , είτε ως μεμονωμένα ιστορίες επιτυχίας! Mε την μεταλλοποίηση της αρχικής  δαντέλας της  Tia δημιούργησα  μεγάλες μανσέτες , δαχτυλίδια καθώς και τη συλλογή με τα κάρδαμα.” μου λέει ενθουσιασμένη η Αλεξάνδρα…

COLLECTION

BRACELET
“Με ενθουσίασαν τα κοσμήματα της Αλεξάνδρας ήταν ακριβώς  το στυλ μου, ταίριαξαν απόλυτα με την καινούργια μου ανοιξιάτικη- καλοκαιρινή συλλογή  του 2014” απαντάει στον παγκόσμιο Τύπο η Tia  Cibani

IMG_2021.sized

Τα  μοντέλα της Τia  φορούσαν τα κάρδαμα κοσμήματα  της Αλεξάνδρας – κανένα σπόρο αναίσχυντη ενοχής , όπως είχε υποσχεθεί από τους θρησκευτικούς ηγέτες , στις αρχές των χριστιανικών παραδόσεων  . Τα χρώματα των κοσμημάτων συνδυάστηκαν άψογα με τους χρωματικούς   τόνους των ρούχων της Τια  . Μαύρο – επιχρυσωμένο ασήμι και πατίνα .  Η Αλεξάνδρα μετέτρεψε σε κοσμήματα τις δαντέλες της Τια δημιουργώντας  βραχιόλια  , πλήρη δαχτυλίδια και περιβραχιόνια .

OK

Η Tia Cibani  έχει εκπαιδευτεί -φυσικά- στο Parsons   . Ξεκίνησε την καριέρα της  ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Ports 1961 . Στην εποχή του ντεμπούτο της, την άνοιξη – καλοκαίρι του 2013 η Tia κέρδισε στην ομάδα διεθνούς μόδας αυξανόμενο βραβείο αστεριών στην ένδυση των γυναικών τιμώντας τα καλύτερα ταλέντα  της αναδυόμενης μόδας .

Tia-Cibani-SS14-5

Το success story της Αλεξάνδρας είναι πιο γνωστό… Είναι η  Ελληνίδα σχεδιάστρια  κοσμημάτων και δημιουργός του Myi4d, μιας κατοχυρωμένης εταιρείας διακόσμησης  εσωτερικών χώρων η οποία αποτελεί την πρώτη Γκαλερί Διακοσμητικής Τέχνης στην Ελλάδα.  Η  Myi4d ήταν άλλωστε η κύρια εταιρεία σχεδιασμού των  Κοσμημάτων και Αξεσουάρ των Special Olympics Παγκόσμιοι Αγώνες  Αθήνα  2011 .

Tia-Cibani-SS14-7
Η Αλεξάνδρα  Κούμπα αποφοίτησε από το Boston University  με πτυχίο BSc στην  Επιχειρησιακή Επικοινωνία, ολοκλήρωσε το πτυχίο της  στο Interior design στο Parsons New School forDesign στη Νέα Υόρκη και αποφοίτησε από το ΜΒΑ πτυχίο του Bocconi School of Management στο Μιλάνο.
Τα δύο κορίτσια όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψαν τις εντυπώσεις στην Νέα Υόρκη, αφού το  δροσερό chic στυλ της Tia Cibani συνδυάστηκε  τέλεια με το καινοτόμο  ελληνικό στυλ των κοσμημάτων της  Αλεξάνδρας Κούμπα  . Και αυτή, ήταν μόνο η αρχή…

error: Content is protected !!