ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H συλλογή Marie Raxevsky Beach Couture – Spring / Summer 2023 στο The Pop Up Project: Spring Edition!

The Pop Up Project ? Spring Edition: Πέμπτη 6, Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς!

Το MARIE RAXEVSKY είναι ένα Family Luxury Swimwear Brand που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη για μικρούς και μεγάλους!

Η συλλογή MARIE RAXEVSKY Beach Couture είναι και φέτος μαζί μας για να απογειώσει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις των μικρών μας φίλων με τα περίτεχνα σχέδια, τα χαρούμενα χρώματα και τις matching επιλογές για όλη την οικογένεια.

Η κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 είναι εμπνευσμένη από την Αθηναϊκή Ριβιέρα και περιλαμβάνει φανταστικά μαγιό για αγόρια και κορίτσια από 0 έως 12 ετών, beach wear, αξεσουάρ, resort wear, γυναικεία & αντρικά μαγιό – όλα κατασκευασμένα στην Ελλάδα.

Στα πλαίσια του sustainability της εταιρείας χρησιμοποιηθήκαν υλικά recycled και υφάσματα που προσφέρουν προστασία UPF 50+ από τον ήλιο και συγχρόνως συμβάλλουν στο green living.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project: Spring Edition, που για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί για τρεις ολόκληρες ημέρες, την Πέμπτη 6, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς!

Spread the news & bring friends!

error: Content is protected !!