ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Greek Economic Forum – Παρουσίαση της νέας διεθνούς καμπάνιας: “Greeks of the World, welcome Home ”

Σε ειδική εκδήλωση στο Νομισματικό Μουσείο της Αθήνας, ανακοινώθηκε παρουσία διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τους χώρους της οικονομίας, της επιχειρηματικότητας και της πολιτικής η νέα διεθνής καμπάνια «Greeks of the world, welcome home».

Σκοποί της διεθνούς αυτής καμπάνιας αποτελούν η ευαισθητοποίηση του οικουμενικού Ελληνισμού, η ενθάρρυνση του επαναπατρισμού των Ελλήνων και η δημιουργική συνένωση των δυνάμεών τους, ώστε να συνδράμουν όλοι μαζί με ιδέες και πόρους στην δημιουργία της νέας Ελλάδας. Στο πλαίσιο της προώθησής της καμπάνιας παρουσιάστηκε και το διεθνές διαφημιστικό σποτ, βασισμένο στο έργο «Καρυάτιδες» της καταξιωμένης εικαστικού Αμαλίας Σωτηροπούλου, η οποία και το παραχώρησε ευγενικά για τις ανάγκες της προσπάθειας.
Για τους σκοπούς της συγκεκριμένης επικοινωνίας έξι διεθνείς Ελληνίδες, δέχθηκαν να συνεισφέρουν τις δυνάμεις τους, συμβολίζοντας τις σύγχρονες «Καρυάτιδες», προσδίδοντας την αναπόδραστη σύνδεση παρελθόντος και παρόντος στο κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας. Οι έξι Ελληνίδες που συμμετέχουν στην καμπάνια “Greeks of the World, welcome Home ” είναι άξιες εκπρόσωποι του χώρου δραστηριοποίησής τους. Αυτές είναι η Νίτζια Λογοθέτη (κοινωνική αλληλεγγύη), η Ντόρα Μπακογιάννη (πολιτική), η Κατερίνα Σάββα (επικοινωνία), η Μαρίνα Βερνίκου (καλές τέχνες), η Μαίρη Κατράντζου (επιχειρείν) και η Ελένη Αντωνιάδου (επιστήμη).
Τους κεντρικούς ομιλητές καλοσώρισαν εκ μέρους του forum ο διευθύνων Σύμβουλος του Greek Economic Forum κ. Αντώνης Πιτταράς και ο νομικός Σύμβουλος του Greek Economic Forum κ. Αλέξανδρος Κασσανδρινός και ειδικότερα τους: Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γιώργο Κατρούγκαλο, την αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, τον βουλευτή Β’ Αθηνών κ. Γιώργο Αμυρά, τον Πρόεδρο του Ε.Β.Ε.Α. κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, την Πρόεδρο του Ιδρύματος Κωνσταντίνου Καραμανλή κ. Ρόδη Κράτσα, τον βουλευτή Β’ Αθηνών κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον δήμαρχο Μαραθώνα κ. Ηλία Ψινάκη, τον επιχειρηματία Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλο, Πρόεδρο του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών, τον Σκηνοθέτη κ. Ιωάννη Σμαραγδή, τον κ. Αλέξανδρο Νούσια– Διευθυντή του Ελληνικού Βραβειου Επιχειρηματικότητας της Libra Group. Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε το ιδρυτικό στέλεχος του Greek Economic Forum από το Λονδίνο, Ευάγγελος Αγγελάτος, ενώ συντονίστρια της βραδιάς ήταν η Μαργαρίτα Σκάρκου.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΤΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΤΑΡΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΤΑΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ ,ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΤΑΡΑΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΤΑΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΣΑΝΔΡΙΝΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΤΑΡΑΣ, ΑΜΑΛΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΣΑΝΔΡΙΝΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΤΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΤΑΡΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ

ΡΟΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΡΟΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ ΜΙΛΤΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ, ΜΙΛΤΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ & ΕΛΕΝΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ & ΕΛΕΝΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ

ΖΩΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ

ΖΩΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ

ΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ

ΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ & ΡΟΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ & ΡΟΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ

ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ

ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ, ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ

error: Content is protected !!