ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Greek Creativity Not in Crisis!

Η Ελληνική δημιουργικότητα δηλώνει παρούσα και αισιόδοξη μέσα από την έκθεση GREEK CREATIVITY NOT IN CRISIS!

gr_creativity_FB_2
Η Sophia και οι συνεργάτες της Christina Morali Ceramic Artist, Χαρτοβασίλειον | Paperkingdom, Cool Soap και We design, οργανώνουν ομαδική έκθεση με τις νέες δημιουργίες τους για να δηλώσουν παρόντες, αισιόδοξοι και πεπεισμένοι ότι ένα πολύ σημαντικό και ανεκμετάλλευτο κεφάλαιο της ελληνικής οικονομίας είναι η ελληνική δημιουργικότητα με όποιον τρόπο και αν εκφράζεται.

GREEK_COFFEE_1200
H έκθεση θα γίνει στον χώρο Forget Me Not στην Πλάκα και θα μπορείτε να την επισκεφτείτε Σάββατα και Κυριακές από τις 12:00 έως τις 20:00′.
Eίναι μα ευκαιρία να στηρίξουμε την Ελληνική δημιουργικότητα, να κάνουμε μια όμορφη βόλτα στην Πλάκα αλλά και να προετοιμαστούμε για τις γιορτές αγοράζοντας δώρα με ελληνική υπογραφή!

Λίγα λόγια για τον κάθε σχεδιαστή:

SOPHIA

Η SOPHIA είναι ταυτόχρονα ένα brand  και μια δημιουργική πρωτοβουλία που αγωνίζεται για την ανάδειξη αυθεντικών πολιτισμικών προτάσεων ελλήνων σχεδιαστών, μέσα από το ηθικό εμπόριο και συνεργατικές διαδικασίες. Μόλις ένα χρόνο πριν, έγινε στο Παρίσι το λανσάρισμα της πρώτης συλλογής της Sophia Enjoy Thinking.

The Cool Projects
Η εταιρεία The Cool Projects δημιουργήθηκε με στόχο την προώθηση χειροποίητων αντικειμένων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αποτελείται από δύο brands. Cool Soap, είναι η πρώτη σειρά με φυσικά σαπούνια, και Cool Collection, η δεύτερη από αντικείμενα για το σπίτι και το μπάνιο.

WE DESIGN
Το ενδιαφέρον της Wedesign να επαναπροσδιορίσει την έννοια του αναμνηστικού προϊόντος οδήγησε στη δημιουργία της σειράς «Greece Revisited», όπου αποτυπώνονται αναφορές σε στοιχεία από την ιστορία, τη φύση, την παράδοση και την καθημερινότητα της Ελλάδας, με χιουμοριστική διάθεση σε καθημερινά χρηστικά αντικείμενα.

Χαρτοβασίλειον
Το Χαρτοβασίλειον δημιουργήθηκεμε σκοπό την δημιουργία και την κατασκευή χάρτινων χρηστικών αντικειμένων. Έχοντας ως κύριο στόχο την ανάδειξη του Ελληνικού design, αντικείμενα καθημερινής χρήσης συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με την άρτια επίσης εγχώρια κατασκευή

Χριστίνα Μόραλη
Η Χριστίνα Μόραλη, μία σύγχρονη καλλιτέχνης που χάρισε πνοή στην Ελληνική κεραμική τέχνη, παρουσιάζει έργα της από την σειρά “Τερακότα”. Η συγκεκριμένη σειρά στην οποία η Χριστίνα έχει επιστρέψει τα τελευταία δύο χρόνια είναι μία επιθυμία να αποδοθεί σε ένα παραδοσιακό υλικό σύγχρονο ύφος.

Δείτε περισσότερα στο greek-creativity.gr

error: Content is protected !!