ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Great Taste Awards 2017: Συνεχίζονται οι διεθνείς διακρίσεις για τα ελληνικά παγωτά Kayak!

Η ελληνική εταιρία Kayak, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του παγωτού από το 1993, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για την ποιότητα που διαθέτει στις κλασσικές γεύσεις παγωτού, αλλά και για την καινοτομία των gourmet γεύσεων που διακρίνονται και υπερέχουν σε κάθε γαστρονομική τάση! Όλες αυτές οι αξίες των ελληνικών παγωτών Kayak επιβραβεύτηκαν για ακόμη μία φορά στα Great Taste Awards 2017.

Η σημαντικότερη διάκριση έρχεται με την βράβευση ως GREAT TASTE PRODUCER, την οποίο διεκδικούν μόνο όσοι παραγωγοί προϊόντων έχουν κερδίσει τουλάχιστον 3 βραβεία στα Great Taste Awards τα τελευταία 5 χρόνια. Η Kayak έχει αποσπάσει από το 2014 έως και σήμερα 6 βραβεία!
Η παγκοσμίου επιπέδου διάκριση είναι πολύ σημαντική για την εταιρία καθώς επιβραβεύει την πίστη της Kayak στα αγνά υλικά που χρησιμοποιεί, ενισχύει τη φαντασία της στη δημιουργία μοναδικών γεύσεων και τροφοδοτεί την επιμονή της στην καινοτομία και τη διαρκή αναζήτηση του καινούργιου, του ποιοτικού και του πρωτοποριακού.

Το Kayak Greek Frozen Yogurt, το στρατηγικό προϊόν της εξαγωγικής δραστηριότητας της Kayak στην Αμερική, την Κίνα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απέσπασε 3 βραβεία. Το Greek Frozen Yogurt Mediterranean Orange βραβεύθηκε με 2 αστέρια. Το Greek Frozen Yogurt Red Berries & Acai και το Greek Frozen Yogurt Madagascar Vanilla απέσπασαν από 1 αστέρι το καθένα.

Οι κριτές σχολίασαν για τις βραβευμένες γεύσεις:
“Δροσιστικό όπως ακριβώς ένα sorbet και κρεμώδες σαν παγωτό!”
“Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα! Ένα ευχάριστα διαφορετικό παγωτό με εξαιρετική υφή και γεύση!“
“Γεμάτη γεύση με εξαιρετική υφή και τόνους δροσιάς!”

Το Kayak Greek Frozen Yogurt είναι ένα παγωτό γιαούρτι διαφορετικό από ότι αντίστοιχο έχετε δοκιμάσει, όπως όλα τα προϊόντα της Kayak. Αποτελείται από 100% πραγματικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι και έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μη στερεί το παραμικρό από τη φρεσκάδα και τη δροσιά του φρέσκου γιαουρτιού, χαρίζοντας ταυτόχρονα μια έκπληξη νοστιμιάς!

 

“Δεν σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε και δεν επαναπαυόμαστε ποτέ στις υπάρχουσες γεύσεις. Στόχος μας είναι να καινοτομούμε και να ψάχνουμε διαρκώς την τέλεια συνταγή.”- Οικογένεια Σταυρίδη – Kayak.

Το Kayak Greek Frozen Yogurt το βρίσκετε σε 8 μοναδικές γεύσεις, Mediterranean Orange, Madagascar Vanilla, Red Berries & Acai, Mango & Jasmine, Pure with Stevia Sweetener, Chocolate, Choco Cream Cookies, Peanut Butter & Caramelized Peanuts, σε συσκευασίες των 500ml σε επιλεγμένα Super Markets και στα καταστήματα Kayak στη Γλυφάδα, στο The Mall Athens, στη Μύκονο, στο Costa Navarino και στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελ.Βενιζέλος”.

It’s good to know: Tα Great Taste Awards είναι το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο σύστημα πιστοποίησης για το ποιοτικό, καλό φαγητό και ποτό. Θεωρούνται ως τα “Όσκαρ της Γεύσης” παγκοσμίως, ενώ τα χρυσά αστέρια τους είναι ισοδύναμα με τα αστέρια Μichelen των βραβευόμενων εστιατορίων.
“GREAT TASTE is to speciality food and drink what MICHELIN is to fine dining”
Τα προϊόντα περνούν από το “μικροσκόπιο” (με τυφλή γευστική δοκιμή) 400 ειδικών: κορυφαίων σεφ, συγγραφέων μαγειρικής, κριτικών τροφίμων, εστιατόρων. Οι κορυφαίοι αυτοί επαγγελματίες, αναζητούν την ύψιστη ποιότητα, υφή, εμφάνιση και πάνω από όλα γεύση στα προϊόντα που δοκιμάζουν.

error: Content is protected !!