ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Good morning! Let's Pep-Start & Make today so awesome yesterday gets jealous!!! !!!

Καλημέρα αγαπημένες μου! 🙂
Φτάσαμε κιόλας στην 17η ημέρα του Νοεμβρίου, εγώ ετοιμάζομαι για το long long long weekend μου στην Ιταλία, ενώ εν τω μεταξύ μόλις επέστρεψα από μισή ώρα αναζωογονητικού jogging με την παρέα ενός υπέροχου δυνατού ήλιου!
Και καθώς στο σπίτι με περίμενε η καθημερινή πρωινή μου ρουτίνα -καθαρισμός προσώπου, φυσικός χυμός, pc- βρίσκω την ευκαιρία να σας πω για την πιο πρόσφατη ανακάλυψη μου, η οποία –thanks God– αυτή την φορά είναι και ιδιαίτερα οικονομική!

Καλημέρα! Δίπλα μου έχω τα υπέροχα earrings της anapnoe που φορούσα χθες βράδυ, και τη νέα Clinique Pep-Start HydroBlur Moisturizer

Καλημέρα! Δίπλα μου έχω τα υπέροχα earrings της anapnoe που φορούσα χθες βράδυ, και τη νέα Clinique Pep-Start HydroBlur Moisturizer

Αναφέρομαι στο πρώτο μας brand περιποίησης και ομορφιάς, στην Clinique, που σε εμένα προσωπικά θυμίζει τα ομορφότερα χρόνια της ζωής μου.

Have a wonderful day!!!

Have a wonderful day!!!

Τότε, που όλα ήταν υπέροχα και πανέμορφα -το ίδιο και η επιδερμίδα μου- και τα μόνα που χρειαζόμουν για την καθημερινή μου περιποίηση ήταν το Anti-Blemish Solutions Cleansing Bar και την Dramatically Moisturizing της Clinique. Θυμάστε?
Ε, λοιπόν το συγκεκριμένο -και πάντα αγαπημένο, όπως ο πρώτος έρωτας άλλωστε- brand δημιούργησε την σειρά pep-start, μία σειρά που ναι μεν αφορά τις ηλικίες 18-25, όμως η ποιότητα και τα συστατικά της καλύπτουν όλες τις ανάγκες της 40+επιδερμίδας και της σύγχρονης γυναίκας.
Ναι, ναι…ξέρετε εσείς! Όταν το τυπικό μας πρωινό περιλαμβάνει συζήτηση με τη bbf μας στο facetime, ενώ ταυτόχρονα τσεκάρουμε τα mail μας και τα ραντεβού της ημέρας-καλή ώρα-, αφού έχουμε επιστρέψει από το γυμναστήριο, τότε ο πρωινός καθαρισμός περιλαμβάνει ένα προϊόν πολλαπλών δράσεων, όπως το Pep-Start 2 -in-1 Exfoliating Cleanser, το oil free gel που μας προσφέρει άμεσο καθαρισμό και αναζωογόνηση της επιδερμίδας, προετοιμάζοντας την για άψογη εφαρμογή του μακιγιάζ.

cl3

cl4

cl2a
Η Pep-Start περιποίηση μου συνεχίζεται με το HydroBlur Moisturizer, μία άκρως ελαφριά, ενυδατική κρέμα που προετοιμάζει την επιδερμίδα μου για το μακιγιάζ, θολώνει τις ατέλειες και ελέγχει τη λιπαρότητα προσφέροντας μου ματ ενυδάτωση. Οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες, οι ατέλειες μειώνονται, ενώ η επιδερμίδα μου μένει βελούδινα απαλή!

cl5
Τέλος, μπορεί οι ειδικοί να μην κουράζονται να λένε να μένουμε μακριά από τα cleansing swipes, όμως μεταξύ μας τώρα, ποια μπορεί? Και στην τελική, αν είναι να το κάνεις, κάντο με τους καλύτερους, όχι?

‘Οταν δεν αντέχουμε το βράδυ από την κούραση ή όταν η καθημερινότητα μας δίνει στιγμές που απλά πρέπει να κάνουμε μία παύση και να ανανεωθούμε, τότε καταφεύγουμε στα Pep-Start Quick Cleansing Swipes, ένα δροσιστικό, καθαριστικό μαντηλάκι που αφαιρεί με μία κίνηση την περίσσια λιπαρότητα, τη βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, ενώ μας παρέχει μία ελαφριά δόση ενυδάτωσης. Εγώ τα έχω συνέχεια δίπλα μου στο pc μου, στην τσάντα μου, και εννοείται θα τα έχω μαζί μου…στην βαλίτσα μου!

clcover

Make today so awesome yesterday gets jealous!!!

Good morning! xxx

error: Content is protected !!