Good Luck Vibes!🧿

19/07/2022 • MAKE

Τρίτη 19 Ιουλίου και ξυπνάω στην Αθήνα. Μόλις επέστρεψα μετά από τέσσερις ημέρες στην Πάρο, που είχε δώσει ραντεβού η παρέα για το γενέθλιο πάρτι της Τίνας στην παραλία της Χρυσής Ακτής, για ένα γλέντι στο Barbarossa και για ένα dinner με τα θεσπέσια oysters του Ohja, για να βάλω τις όσες εναπομείναντες υποχρεώσεις μου σε μία τάξη, έως μεθαύριο όπου θα φύγουμε για άλλες τέσσερις ημέρες στην Ελούντα.
Ναι, οι υποχρεώσεις του τέλους του Ιουλίου έχουν άλλη ελαφράδα, δανείζονται από την χαρά της εποχής, δεν κουβαλάνε το άγχος του επείγοντος. Όμως, όταν με την επιστροφή σου από τη Κρήτη φεύγεις για άλλον έναν ενάμιση μήνα για τον παραθεριστικό τόπο της καρδιάς σου -εγώ για Σπέτσες-, όσο να ‘ναι, έχεις σημειώσει μία αρκετά μεγάλη λίστα με όλα τα things to do. Θέλω να ολοκληρώσω όλες τις υποχρεώσεις του Fay’s Control απέναντι στις συνεργασίες του, να φτιάξω τις προτάσεις για νέες συνεργασίες που του έχουν ζητηθεί και να καθαρίσω το memory stick από όσες πρόσφατες εικόνες έχω αποθηκεύσει για να μοιραστώ μαζί σου, πριν το γεμίζω με τις ομορφότερες στιγμές από τις νέες μας διαδρομές. Να αγοράσω τα βιβλία που θέλει να διαβάσει η Ελμίνα έως ότου ανοίξει το σχολείο, και να ξεχωρίσω όλα μου τα καλοκαιρινά κοσμήματα που θέλω να πάρω μαζί μου στις πιο ξέγνοιαστες από όλες τις διακοπές μου, αυτές του Αυγούστου. Τα αγαπημένα μου anklets για τους αστραγάλους και το μάτι με τη μπλε χάντρα που φοράω στον λαιμό.


Και τέλος, πριν κλείσω πίσω μου την πόρτα για να συναντήσω τον νωχελικό Αύγουστο μου, να κάνω ό,τι συνηθίζω τα τελευταία πολλά χρόνια, έτσι για το καλό. Να πάρω μαζί μου το ψάθινο καλάθι μου, που κουβαλάω μαζί μου όπου κι αν πάω, αυτό που αγαπάω περισσότερο από οποιαδήποτε πανάκριβη τσάντα κάποιου διάσημου σχεδιαστή, και να σταματήσω να συμπληρώσω ένα ΤΖΟΚΕΡ, κάνοντας ευφάνταστους συνδυασμούς με τους τους αριθμούς των κόλπων που θέλω να κολυμπήσω, των νησιών που θέλω ακόμη να επισκεφθώ, των αχινών που θέλω να πιάσω και να καθαρίσω, των στρειδιών που θέλω να φάω με τα χέρια, στο πιο αγαπημένο μου τραπέζι στον κόσμο, αυτό που βρέχεται από τη θάλασσα στο παλιό λιμάνι. Έστω κι αν ξέρω πως πλέον μπορείς να κυνηγάς την τύχη σου στο ΤΖΟΚΕΡ, ενώ απολαμβάνεις ξέγνοιαστη τις διακοπές σου.
It’s good to know: Λοιπόν, πριν φύγεις για το νησί, επισκέπτεσαι το κατάστημα ΟΠΑΠ της γειτονιάς σου και συμπληρώνεις ένα δελτίο με τους αγαπημένους σου αριθμούς, φροντίζοντας να τικάρεις και το «κουτάκι» για συμμετοχή σε συνεχόμενες κληρώσεις, ώστε να παίρνεις μέρος σε όλες τις κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ από όπου κι αν βρίσκεσαι. Δεδομένου ότι οι εβδομαδιαίες κληρώσεις είναι τρεις, υπολογίζεις σε πόσες κληρώσεις θα πάρεις μέρος ανάλογα με το διάστημα που θα απουσιάζεις και τικάρεις το αντίστοιχο πεδίο, που βρίσκεται κάτω δεξιά στο δελτίο του ΤΖΟΚΕΡ.
Let’s be lucky: Btw, και μιας και φιλοσοφούμε πάνω στο θέμα ΤΖΟΚΕΡ, δεν χρειάζεται να κυνηγάμε μόνο τα μεγάλα τζακ ποτ και να κάνουμε όνειρα πολλών εκατομμυρίων. Το μίνιμουμ χρηματικό ποσό που μοιράζει το παιχνίδι στην πρώτη κατηγορία ανέρχεται σε 600.000 ευρώ, δηλαδή πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ! Αυτό το ποσό, εκτός από την κάλυψη διαφόρων αναγκών, σίγουρα μας εξασφαλίζει και το εισιτήριο για διακοπές διαρκείας. Και μάλιστα χωρίς να πονοκεφαλιάζουμε για τις αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων και των ξενοδοχείων.

Njoy, wishing you much joy and good luck!🧿

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons