ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Goȗt-de-Good-France Alain Ducasse !

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου MetropolitanAvenue bistro & Bar θα συμμετέχει στη διεθνή πρωτοβουλία Goȗt-de-Good-France του Γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών και του παγκοσμίου φήμης chef Alain Ducasse για την προώθηση της πλούσιας παράδοσης της Γαλλικής κουζίνας.

Σε αυτή την πρωτοβουλία συμμετέχουν πάνω από 1.300 εστιατόρια σ’ όλο το κόσμο με το κάθε εστιατόριο να προτείνει το δικό του μενού που έχει σαν βάση ένα συνδυασμό Γαλλικής κουζίνας και τοπικών προϊόντων της κάθε περιοχής. Στην Ελλάδα συμμετέχουν δεκαπέντε εστιατόρια εκ των οποίων τα οκτώ στην Αθήνα.

Στις 19 Μαρτίου 2015 όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή θα προσφέρουν στην πελατεία τους αποκλειστικά το προτεινόμενο μενού τους.

unnamed

Αυτή την ιδιαίτερη βραδιά ο chef του Avenue Bistro & Bar, Ηλίας Καριώτογλου, έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μενού έξι πιάτων. Το μενού περιλαμβάνει σαμπάνια με σουδάκια γεμιστά με μανιτάρια, ψητά χτένια με μους παντζαριού και σάλτσα από λικέρ λουίζας και αχινό, φουα γκρα με «tuille» φουντουκιού και σάλτσα από λικέρ Ναπολεόν, δύο κυρίως πιάτα, ρολό πεσκανδρίτσας και ζαρκάδι «en croute», σουφλέ «mimolette» τυριού και «Pave» σοκολάτας.

Avenue Bistro & Bar
Λ. Συγγρού 385, Ξενοδοχείο Metropolitan
www.avenuebistro.gr
Τ. Κρατήσεων: 210 947 1001

error: Content is protected !!