ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Γνωστοί αθλητές παραδίδουν «μαθήματα οικολογίας» μέσω του DoitEco Project!

Στο πλαίσιο των οικολογικών δράσεων και δραστηριοτήτων του DoitEco Project, γνωστοί Έλληνες Ολυμπιονίκες και αθλητές φωτογραφήθηκαν και μίλησαν στην κάμερα του project, αποκλειστικά για την εν λόγω καμπάνια ευαισθητοποίησης ενώ απέδειξαν έμπρακτα την οικολογική τους συνείδηση.

Πύρρος Δήμας

Πύρρος Δήμας

Ο Πύρρος Δήμας, Ολυμπιονίκης, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, προπονητής και μέλος της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης αλλά και κάτοχος ρεκόρ και 31 μεταλλίων, η Ομάδα Πόλο Ανδρών «Νηρέας Λαμίας» που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία και η Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης -πόλο- Γυναικών μέσω αποκλειστικών video powered by Dimstel παρέδωσαν «μαθήματα οικολογίας» τονίζοντας τη σημασία της αειφόρου ανάπτυξης και παιδείας.

1

Επιπλέον φωτογραφήθηκαν με τα μπλουζάκια Doit Eco οι διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστές, Κώστας Κατσουράνης και Γιώργος Καραγκούνης.

Γιώργος Καραγκούνης

Γιώργος Καραγκούνης

 

Κώστας Κατσουράνης

Κώστας Κατσουράνης

Χορηγός του athletic viral campaign ήταν η εταιρεία Dimstel, με το μότο “Sleeping “eco”, living better”. Η εταιρεία Dimstel, υποστήριξε όλες τις δράσεις με αποκορύφωμα το eco-fashion show που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, τον περασμένο μήνα.

2

DoitEco Project:

Αποτελεί μια σειρά οικολογικών δράσεων και δραστηριοτήτων που ξεκίνησε στη χώρα μας με αποκορύφωμα το eco-fashion show που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, στις 14 Ιανουαρίου. Στην οικολογική και εξωστρεφή δυναμική του project εντάσσονται και οι συνεργασίες με το Aephoria.net και τη μη κερδοσκοπική πλατφόρμα EcoluxeLondon (www.ecoluxelondon.org, www.ecoluxelondonboutique.com), η οποία ασχολείται αποκλειστικά με την οικολογική και βιώσιμη (sustainable) μόδα. Η Ελλάδα είναι η 7η χώρα παγκοσμίως που θα φιλοξενήσει στην πρωτεύουσά τηςEco Fashion Event, συνεχίζοντας μια παράδοση καινοτομίας και δημιουργικότητας. Το Βανκούβερ, το Βερολίνο, το Λονδίνο, η Μόσχα, η Νέα Υόρκη και η Κύπρος έδρασαν και περπάτησαν στο catwalk οικολογικά.

error: Content is protected !!