ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Glunge: H Εντυπωσιακή επίδειξη των DSQUARED2 στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας!

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η 21η Εβδομάδα Μόδας, Athens Xclusive Designers Week στο Ζάππειο Μέγαρο με πλήθος προσκεκλημένων που παρακολούθησαν το special appearance των επίτιμων προσκεκλημένων της Διοργάνωσης, Dean & Dan Caten, ιδρυτές του διάσημου brand DSQUARED2.

 


Το διάσημο δίδυμο παρουσίασε επιλεγμένα κομμάτια της F/W 2017 συλλογής του για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η εντυπωσιακή, εξωτερική σκάλα του Ζαππείου Μεγάρου μετατράπηκε σε ένα live fashion show installation για την παρουσίαση της συλλογής “Glunge”, όπου μοντέλα πόζαραν με τις επιβλητικές δημιουργίες των Σχεδιαστών. Οι Dean & Dan Caten εντυπωσίασαν τους ενθουσιώδεις προσκεκλημένους που κατέκλυσαν το Ζάππειο. Η Τόνια Φουσέκη, Founder και CEO της Athens Xclusive Designers Week προλόγισε το special appearance, καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους και ευχαρίστησε τους Dean & Dan Caten για την παρουσία τους στην Ελληνική Εβδομάδα Μόδας. Από την μεριά τους, οι διάσημοι σχεδιαστές ευχαρίστησαν στα Ελληνικά την Τόνια Φουσέκη, ενθουσιασμένοι για την πρόσκληση, εξέφρασαν την αγάπη τους για την Ελλάδα, την ελληνική μόδα και δήλωσαν ότι νιώθουν τη χώρα μας σαν δεύτερο σπίτι τους.

Οι Dean & Dan Caten ευχαρίστησαν στα Ελληνικά τόσο την Τόνια Φουσέκη για την πρόσκληση, όσο το κοινό και εξέφρασαν την αγάπη τους για την Ελλάδα και την ελληνική μόδα…

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!