ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Γλέντι αλά Σπετσιώτα για την Ilaria Bulgari!

Τα διαβάσατε όλα χθες, αποκλειστικά στο Fay’s Control, για το τριήμερο και τρικούβερτο γλέντι, που στήθηκε με αφορμή τα γενέθλια της Ilaria Bulgari, στο νησί των Σπετσών, και περιελάμβανε από welcome dinner στο On the Verandah του Ποσειδωνίου, και beach parties στον Βρέλλο και στο “Καΐκι”, έως συναυλία των Gipsy Kings!
Η κόρη του παγκοσμίου φήμης επιχειρηματία και απογόνου του ιδρυτή του διεθνούς Οίκου κοσμημάτων, Nicola Bulgari επέλεξε τις Σπέτσες για να υποδεχθεί τους εκλεκτούς καλεσμένους της από όλο τον κόσμο και να τους μυήσει στις γοητευτικές τοποθεσίες του αριστοκρατικού νησιού.
Μέσα Απριλίου ήταν ακόμα, όταν ένα βράδυ δειπνώντας στου “Ορλώφ” άκουγα τον ιδιοκτήτη του, τον Χρήστο, να μιλάει ενθουσιασμένος στο τηλέφωνο, και σε άπταιστα Ιταλικά να δέχεται και να δίνει οδηγίες, συμβουλές, κατευθύνσεις, να κρατάει σημειώσεις και να μελετά ημερομηνίες.

Χρήστος Ορλώφ, Άλκης Δαυίδ σε άλλη μία μαγική βραδιά στου “Ορλώφ”

Μιλούσε με τον Jean Paul Troili, τον διεθνώς αναγνωρισμένο Wedding & Event Designer που προτιμά η αριστοκρατία της Ευρώπης για τις κοινωνικές εκδηλώσεις της και τα talk of the world πάρτι της, και η οικογένεια Bulgari σε κάθε, μα κάθε κορυφαίο γεγονός και επέτειο της.
“Ξέρει τι θέλει έως την τελευταία λεπτομέρεια φιλενάδα” μου έλεγε τότε ο Χρήστος, πίνοντας δροσερό ροζέ κρασί και εξιστορώντας μου τα “θέλω” του Jean Paul Troili για την συγκεκριμένη βραδιά της Ilaria.

Ο Jean Paul Troili και ο Nicola Bulgari, δοκιμάζοντας το συγκλονιστικό γαλακτομπούρεκο του Ορλώφ!

Από τα κόκκινα τραπεζομάντιλα και τα κομψά κοράλλια και λεμονόσχινα που θα δεθούν οι πετσέτες, έως το επιδόρπιο “οπωσδήποτε γαλακτομπούρεκο!”, τον αριθμό των λευκών κεριών και τα όργανα της ορχήστρας που θα συνόδευε τον χορό, αλλά και το dress code της βραδιάς “White & Red”, ο famous event plammer είχε τα πάντα σχεδιασμένα προς εκτέλεση.
Το άκρως Ελληνικό γλέντι αλά Σπετσιώτα έγραψε την δική του ιστορία στο φετινό καλοκαίρι του νησιού, φωτογραφίες του οποίου μπορείτε να απολαύσετε από τις σελίδες του Fay’s Control…

Ο Jean Paul Troili ετοιμάζει το Art de la Table

Nicola Bulgari

Μανώλης Βορδώνης, Ilaria Bulgari

Γλέντι αλά Σπετσιώτα

Happy Birthday Ilaria! xxx

error: Content is protected !!