ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Γκαλερί Kapopoulos στην Beirut Art Fair

Στο κέντρο των διεθνών εξελίξεων της τέχνης βρίσκεται η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στην κορυφαία συνάντηση σύγχρονης εικαστικής δημιουργίας BEIRUT ART FAIR, που πραγματοποιείται από χθες στη Βηρυτό.
Η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts παρακολουθεί τις τάσεις της αγοράς σε παγκόσμιο επίπεδο και φροντίζει να δίνει το παρών στις μεγάλες διοργανώσεις. Ο ιδρυτής της Βαγγέλης Καπόπουλος πιστεύει ότι η συνύπαρξη Ελλήνων και διεθνών κορυφαίων καλλιτεχνών, μόνο προς όφελος της ελληνικής τέχνης μπορεί να λειτουργήσει και πολύ νωρίς φρόντισε ώστε η γκαλερί να συνεργαστεί και να εκπροσωπήσει σημαντικούς Ευρωπαίους ζωγράφους και γλύπτες.
Η BEIRUT ART FAIR είναι η κορυφαία πλατφόρμα η οποία συμβάλλει στην καλλιτεχνική ανάπτυξη της περιοχής, όπου το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις σύγχρονες τάσεις στην τέχνη, να γνωρίσει νέους καλλιτέχνες, γκαλερί και εικαστικούς θεσμούς. Δεδομένου ότι η Βηρυτός αποτελεί γέφυρα μεταξύ Ανατολής και Δύσης, η φουάρ χτίζει καλλιτεχνικούς δεσμούς μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών, προωθώντας τη συνεργασία ανάμεσα στις γκαλερί. Από την ίδρυσή της το 2010, η BEIRUT ART FAIR έχει συμβάλει τόσο στην προβολή όσο και στην ενίσχυση μιας δυναμικής αγοράς τέχνης, η οποία σήμερα βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη, τόσο στον Λίβανο όσο και στην ευρύτερη περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο, συλλέκτες, γκαλερίστες, καλλιτέχνες και βέβαια φιλότεχνους,

Vassilis Antonakos, Oil on Canvas

Η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts θα βρίσκεται στο περίπτερο Α6 της φουάρ. Θα παρουσιάσει τους εξής καλλιτέχνες: Vasiliοs Antonakos, Γιώργο Βορρέ, Κωστή Γεωργίου, Pavlos (Dionyssopoulos), Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, Sonke, Αλέκο Φασιανό, καθώς και τους ΑIIROH, Mr Brainwash, Robert Combas, Erro, Laurence Jenkell, Blek Le Rat, Antonio Segui, Hawini, κ.ά.

error: Content is protected !!