ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Giveaway: Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σας κάνουμε δώρο κάδους κομποστοποίησης της fil-eco!

🌿Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που η Ελμίνα, εκπροσωπώντας τη γενιά της, έλαβε μέρος σε μία ξεχωριστή Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Money Show, μιλώντας για τον «Σεβασμό στον άνθρωπο, τα ζώα, το περιβάλλον μέσα από την ενσυναίσθηση». Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη η κόρη μου με τα περιβαλλοντολογικά θέματα, έχει μάθει από πολύ νωρίς την έννοια της ανακύκλωσης, ενώ αν και ανησυχεί για την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων και την ανεξέλεγκτη κατανάλωση, δεσμεύτηκε με την υπόσχεση της γενιάς Ζ, μεταξύ άλλων πως «Οι νέοι σήμερα χρησιμοποιούμε τα social media για να διαδώσουμε την ενημέρωση, για να διοργανώσουμε τοπικές εκστρατείες καθαρισμού, ενώ ξεκινάμε λέσχες στα σχολεία μας με επίκεντρο την βιωσιμότητα»… για να καταλήξει πως «Εγώ ήρθα σήμερα εδώ για να καταθέσω το ελπιδοφόρο μήνυμα της γενιάς μου και να σας πω πως όσο έχετε εμάς, εμείς θα βάλουμε πλάτη, εμείς θα ορθώσουμε στήθος, για να προστατεύουμε με όλο μας το είναι τον Άνθρωπο, τα Ζώα και το Περιβάλλον».

🌿Έτσι, σήμερα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, δείχνουμε την αγάπη μας στο περιβάλλον, μέσα από αυτόν τον διαγωνισμό με την fil-eco δωρίζοντας σε 3 αναγνώστες του Fay’s Control από έναν κάδο κομποστοποίησης που είναι βραβευμένος με Red Dot Design Award!

Η οικιακή κομποστοποίηση αποτελεί την πιο φυσική λύση για την μείωση των οργανικών αποβλήτων από την κουζίνα και τον κήπο (υπολείμματα τροφών, κλαδέματα κτλ). Ταυτόχρονα παράγεται εξαιρετικής ποιότητας κομπόστ, το οποίο μπορεί να διατεθεί στις γλάστρες ή στον κήπο, ως εδαφοβελτιωτικό και λίπασμα. Η οικιακή κομποστοποίηση μπορεί να επιτευχθεί με τόσο με την χρήση κάδου κομποστοποίησης τύπου κήπου, με άμεση επαφή των οργανικών αποβλήτων που εισέρχονται στον κάδο με το έδαφος, όσο και με την χρήση κάδου κομποστοποίησης μπαλκονιού, ο οποίος ανακυκλώνει τα οργανικά απόβλητα με την βοήθεια γαιοσκωλήκων.

🌿Η fil-eco ιδρύθηκε το 2007 (συμπτωματικά είναι συνομήλικη με την κόρη μου) από ανθρώπους με μεγάλη ευαισθησία για την προστασία του περιβάλλοντος. Ανταποκρινόμενη στο αίτημα των καιρών για ανακύκλωση, εγκαινίασε νέα επαγγελματική πορεία με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της διαχείρισης του περιβάλλοντος.

🌿Αυτός είναι και ο λόγος που τόσο η Ελμίνα όσο και εγώ θέλαμε να επικοινωνήσουμε αυτό εδώ το ξεχωριστό GIVEAWAY!

🌿Ακολούθησε τα βήματα και μπες κι εσύ στην κλήρωση για έναν ντιζαϊνάτο κάδο κομποστοποίησης!

👉🌿Κάνε follow τον λογαριασμό της fil-eco και του Fay’s Control στο Instagram. (Μπες στα links)

👉🌿Κάνε like σε αυτό το post, αφήνοντας μας το μήνυμα σου

👉🌿Κάνε tag τουλάχιστον 2 φίλους

👉🌿Η ενέργεια λήγει στις 14 Ιουνίου 2024 και ώρα 10.00 π.μ.
🧿🧿Καλή επιτυχία!

error: Content is protected !!